GU Tip GU36 P36 moale miez de ferită miez magnetic + schelet pentru transformator PC40 de înaltă frecvență W.
Renovado

GU Tip GU36 P36 moale miez de ferită miez magnetic + schelet pentru transformator PC40 de înaltă frecvență W.

RON 42.80

En la tienda


Repere : miez de Ferită material de bază : PC40 (ZP40) acord cu EMI
Nume : miezuri de Ferita Model : GU36
material : PC40
1 buc = capacul superior și inferior capac
dimensiuni : A : 36mm F:11mm
Caracteristici :
Miez de ferită sunt utilizate pe scară largă în calculatoare, tele-echipamente de comunicații, electronice de consum, cum ar fi TV, VTR și audio seturi, industriale, echipamente de automatizare și de diferite tipuri de instrumente electronice, etc. Ca un lider de magneți de producător în China, susținute de un sofisticat sistem de calitate, producem de calitate superioară moale ferită, împreună cu celebrul serviciu.Principalele noastre produse și fiecare aplicație sunt enumerate în următoarele : (Pentru mai multe informații despre produsele noastre.)
GU miez de Ferită Aplicații :
Transformatoare și bobine pentru comutare de alimentare, filtru, inductor produse electronice etc. Clienții noștri sunt : Philips,TCL,SUMSUNG,IBM.LG,pentru Tine,BANDAI,HP.Emerson
Aceasta companie este specializata producție, de vânzări de înaltă calitate moale magnetism ferite magnetic core, Gao Daoci link-ul, scheletul, și mai potrivit vizitator cerere de uzură, inclusiv (EE EF EFD EP EPC PQ RM OALĂ UU UT ET UF ER ERL EEL RM GU miez magnetic + schelet), miezul magnetic fabrica se află în china, această minerale sunt bogat, o buna comunicare, resursele umane sunt superioare, a continuat benigne de dezvoltare pentru companie de a oferi avantajoase condiții, acest lucru Si de Yuani și pretutindeni comunitate de utilizatori au cooperat cu respect, reciproc avantajoase interacțiune, comunale de dezvoltare. Satisfactia ta este a mea pentru totdeauna urmări! Încrederea ți-am mai fi mândru de! Putem oferi pret competitiv și produse de înaltă calitate în funcție de cerința de clienții noștri.Căutarea cu nerăbdare să vă devreme re ply!

Celelalte caracteristici

Numărul De Model:
GU Tip
Utilizare:
Electronice
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
Tangda
Bobina De Structura:
a
Bobina Numărul:
a
Faza:
a

Oferte similare