De înaltă calitate Coral fleece sherpa,stofa tapiterie pentru mobilier,bumbac tesatura tricot,telas mozaic,fosa animale de companie pânză
Renovado

De înaltă calitate Coral fleece sherpa,stofa tapiterie pentru mobilier,bumbac tesatura tricot,telas mozaic,fosa animale de companie pânză

RON 42.00
RON 47.20

En la tienda


Caracteristică : Conținut : 100% berber fleece Lățime : 60" Wide/150cm Dimensiuni : 60"*19.56"/150*50cm-Una buc/ Pentru două piese este de 100cm larg nu avem de gând să-l împartă. Greutate : 300gram de Culori : 6 culori disponibile ,vă rugăm să rețineți pentru culoarea pe care doriți pls vă Rugăm să rețineți pentru modelul vrei sau mesaj de noi,sau ne va face livrare aleatoare
NR.1 : Camel
No. 2 : Galben, kaki
No. 3 : alb
Nr. 4 : Gri
Nr. 5 : Lapte galben
Nr. 6 : negru
Plata Escrow. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare cu privire la modul de a plăti sau orice întrebări cu privire la plată.
Transportul nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită. Elementul va fi trimisă în termen de 24-48 de ore după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță). Ora de sosire :
1. Aerul e-Mail : 15-30 de zile
2. EMS : 5-10 zile, Ocazional, poate întârzia din cauza ta locală Client clearance-ul. Dacă nu sa produs după 30 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve. Noi nu oferim combina transportul maritim. Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.
Înapoi 1 An de Garanție, suma Licitată în încrederea! Toate elementele sunt 100% de Brand Nou. Toate elementele au fost testate înainte de expediere. Putem schimba elementul în termen de 30 de zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii cu Aprobarea Cod de Retur. Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat. Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.
Altele TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul. Ne străduim pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi. Dacă nimic despre tranzacție nu a satisface așteptările dumneavoastră. Vă RUGĂM SĂ NE cunoaștem ȘI să NE DEA POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca feedback-ul.

Celelalte caracteristici

culoare:
Nr. 1 Cămilă, Nr. 2 Galben kaki, Nr. 3 alb, Nr. 4, culoare Gri, Nr. 5 Lapte galben, Nr. 6 negru
Tip:
țesătură de lână
Technics:
Țesute
Tesatura Piele De Căprioară Tip:
--
Caracteristică:
De Înaltă Rezistență
Tip De Produs:
Material Organic
Model:
Simplu Vopsit
Lățime:
150cm
Stil:
Cruce
Material:
Par Sintetic
Tricotate Tip:
--
Nețesute Technics:
--

Oferte similare