8 inch pentru Asistent AP-803 tablet pc cu ecran tactil capacitiv de sticla digitizer panoul Gratuit
Renovado

8 inch pentru Asistent AP-803 tablet pc cu ecran tactil capacitiv de sticla digitizer panoul Gratuit

RON 96.00
RON 100.80

En la tienda


Suntem profesional Tableta, Mobil, Calculator, Industriale furnizor de piese, bine ai venit să ne contactați pentru mai favorabil preț engros!
Descriere :
* Dimensiune : 8 inch
* Culoare : Negru
* Element De Stare : Brand New
* 100% Testate înainte de Expediere
Sfaturi :
* Panou tactil Digitizer : Dacă atingeți partea de sus a panoului de sticlă sau de sus este crapat sau rupt dar imaginea de sub ea este bine,atunci ai nevoie doar de Panoul Tactil.
* Display LCD : în Cazul în care imaginea de sub geamul este spart si touch pancel este NU, atunci ai nevoie doar de un ecran LCD.
* Ecran complet cu Touch Panel LCD : Dacă partea de sus panou tactil este rupt și lcd imagine este fie lichid negru sau crăpat ai nevoie de un ecran complet.
Avertizare :
*Ghid de instalare nu sunt incluse, nu Suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de a licita,Multumesc pentru intelegere!
*Vă rugăm să NU cumpere dacă nu acceptați Un a+ clasa compatibile cu ecran tactil digitizer cu diferite flex cablu numere nostru titlu/descriere/foto membre este în afara ofertei de pe piață, vă mulțumesc!
Pachetul include :
1x ecran Tactil
Ne Pasă De Nevoile Tale!
Sfaturi De Precauție
1. Brazilia clienților : Dacă alegeți DHL, te rog, spune-ne ID-ul de impozitare, care este DHL cerințe, dar noi te vom urma pentru a umple într-o valoare declarată, nu-ți face griji.
2. Declarație : Dacă aveți o cerință specială privind declarația de valoare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi. Dacă nu, ne va declara în mod implicit.
3. Personalizat Fiscal : Vânzătorii nu sunt responsabili pentru orice taxe la import, fiscale personalizate sau personalizate întârziere.
Dacă nu sunteți de acord cu plata personalizate fiscal, dacă din nefericire coletul fi reținut de către autoritățile vamale, vă rugăm să nu plasați o comandă.
4. Curier de la distanță taxa Problemă : atunci Când alegeți livrare expres, cum ar fi : DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc., vă rugăm să introduceți propriul dvs. de companie de curierat-ul pentru a confirma, dacă adresa dvs. de la distanță în zone desemnate firma de curierat, trebuie să plătească o taxă suplimentară, sau vom alege o cale mai ieftină de navă pentru tine, pentru că taxa de transport trebuie plătite nu sunt incluse cost suplimentar. Vă rugăm să înțelegeți acest lucru deosebite situație.
5.Nu există nici un atribut de culoare pentru a selecta elementul, vă rugăm să rețineți culoarea. Dacă comanda nu are o notă, implicit este negru sau de aceeași culoare ca imagine
Transport
* Pentru multi-element de ordine, vă rugăm să NU prezinte plată până când ați câștigat toate elementele pe care doriți să le combinați.
* Ne vom pregăti și de a asigura transportul la primirea de plată. Toate bunurile vor fi livrate în termen de 1-3business zile, cu excepția cazului în Chineză sărbători.
Garanție
Vom sta în spatele produselor noastre cu 30 de zile banii inapoi-sau schimb garanție.
Vă rugăm să de testare înainte de fixarea și nu scoateți marcă și față-verso adeziv înainte de a avea confirmarea produs nu au nici o problemă. Cumpărător odată elimina marcajul, nu oferim nici o garanție.
* Dacă primiți un element care nu este în starea în care sunt descrise(cu excepția element compatibil), va vom oferi cu promptitudine o restituire sau de înlocuire(imagine Reală și alte dovezi trebuie să fie dat).
* În cazul în care elementul nu se potrivesc sau nu vrei, poți reveni pentru o rambursare(mai puțin cele de transport).
* Pentru returnarea produselor vă rugăm să ne contactați furnizează numărul de articol și motivul pentru întoarcere(Retur acceptabil până la 15 zile după ce primiți produsul).
* În cazul în care elementul este prossession mai mult de 7 zile, se consideră că este utilizată /second-hand, noi va oferim Doar servicii de înlocuire după ce vom obține elementul retur .
* Rambursare va fi emisă în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de returnat.

Celelalte caracteristici

culoare:
Negru ecran tactil, cu instrument
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Nume De Brand:
QVK

Oferte similare