5PCS Rapid Lipit 911G - 16DV2 20DV2 24DV2 30DV2 40DV2 Rapid Robot de Sudură
Renovado

5PCS Rapid Lipit 911G - 16DV2 20DV2 24DV2 30DV2 40DV2 Rapid Robot de Sudură

RON 106.00

En la tienda


Rapid Lipit 911 G - 16 DV2 20 DV2 24 DV2 30 DV2 40 DV2
Rapid Robot De Sudură
Descriere Produs
Caracteristică :
1.De cupru de lipit este de înaltă calitate sfat placut in aceleasi nuante pentru utilizarea de automate de lipire.
2.Slivery sau negru placat cu crom disponibil.
3.Lipire "conserve zona" de sfaturi ate cu lipire fără plumb.
4.Disponibil în numeroase standard sfat forme, inclusiv punctul de lipit și liniară de lipit.
5.Personalizate sfaturi adaptate la specificațiile clientului poate fi proiectat și construit în multipli de 10
6.Aplicate pentru statie de Lipit.
Note cu privire la sănătate și siguranță :
1. De la lipire temperatura de topire este destul de mare (300° de mai sus), te rog să fii atent, nu atingeți scurgeri cu pielea ta;După utilizarea, vă rugăm să rețineți că de fier va rămâne caldă, o dată arde apare, solicitați imediat asistență medicală.Fumul sau aburul generat în timpul operațiunilor de lipit
2. Inhalare directă și susținută pe termen lung inhalare poate provoca dureri de cap și alte probleme de sănătate;Un număr mare de aspirare va fi una din cauzele de edem pulmonar;vă Rugăm să stați pe termen lung ventilație locuri ventilate Când Lipit de muncă?Vă rugăm să rețineți
3. Când lipit de lucru, nu de abur flux și lipire contact direct cu pielea;vă Rugăm să utilizați echipament de protecție după cum este necesar, ca urmare a fluxului de adeziune poate provoca inflamarea pielii, clătiți imediat cu apă; în Cazul în ochi, pls spălați imediat cu apă curată, dacă este necesar, solicitați imediat asistență medicală. Dacă atașat la partea de sus de îmbrăcăminte, vă rugăm să fie complet curățate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
Ambalaj & Livrare Ambalaj Detalii de Ambalare : 5 buc/punga Detaliu de Livrare : 7 zile
Informații Despre Companie
Handif - top din lume industriale MRO achiziții furnizori
Shenzhen handif Technology Co., Ltd. este un lider în integrate de achiziții furnizor din lume de top Industriale MRO, pentru uz industrial și comercial clienților de a oferi one-stop de servicii de produse, prin integrarea lanțului de aprovizionare pentru a ajuta clienții să reducă costurile ascunse de mai multe categorii de cantitate mică de achiziții publice, pentru a îmbunătăți eficiența operațională, pentru a realiza activități de achiziții publice mai transparente și trasabile.
Handif principalele produse, inclusiv
Echipamente de sudare si de lipit sfat , mașină de echipamente și consumabile, scule si consumabile ,echipamente instrumente & forței de muncă consumabile ,furnituri de birou & de iluminat, materiale de predare și de depozitare, produs de securitate , explozie & cărbune de siguranță , electrice și electronice , mecanice si lichid de transmisie a puterii , supape si accesorii , elemente de fixare si vanzari , industriale, control , analize de laborator de mașini, echipamente de laborator și instrumentație , de testare si de laborator materiale consumabile , de peste mări de cumpărare de aproximativ 20 de linie de produse , 320 categorii ,2800 subcategorii, 8682subclasses,mai mult de 1 milion de produs.
Ambalare Si Livrare
Banca de plată, Westerun Union, Paypal Port Shenzhen Transport A.By Curier : 4-7 zile Lucrătoare de oferta speciala B.By Aer : 7 zile Lucrătoare de la numit aeroport C.By Mare : 20-25 zile Lucrătoare de la numit port de Serviciile Noastre
Avantajul de a handif MRO integrat de achiziții publice
1.Economisi timp
Procesul de achiziții este utilizarea de comerț electronic, eficiente economii de achiziții publice de timp și personal de achiziții publice.
2. Timp de livrare scurt
un mare număr de inventar, pentru a evita unele întreprinderi de producție din cauza lipsei, nu poate fi folosit pentru a face echipamentul deteriorat.

Celelalte caracteristici

Oferte similare