BB-088 Negru Carneol Mantre Margele Bratari 14mm pentru Om Tibetan șase cuvinte mantre OM MANI padme HUM
Renovado

BB-088 Negru Carneol Mantre Margele Bratari 14mm pentru Om Tibetan șase cuvinte mantre OM MANI padme HUM

RON 23.96

En la tienda


Acest mantre Tibetane bratari din margele, este un speical design de om mare.
**realizat din agat negru șirag de mărgele rotunde, cool, de culoare neagra, pentru om.
**mai special, ștampilate de Aur de Șase cuvinte mantre -OM MANI padme HUM, care a fost original din Budismul Tibetan,
pot elibera energie puternica pentru a proteja persoana care o poartă.**
**mare margele, diam. 14mm, bratari mari, întreaga bratara premeter este de peste 21cm, și cu elastick dublu fire **
**bun pentru vara.** **************** ce este Tibetan șase cuvinte Mantre?*** *************************** 'Om Mani Padme Hum', durată de șase cuvinte Mantre simboluri
Cu rădăcinile sale în Sanscrită, "Om mani padme hum" este nu numai un Budismul Tibetan rugăciune, dar, de asemenea, un sănătos voce producția exercițiului. Cântarea în comun Lotusului din Budismul Tantric și își are originea în sfânta melodia cântată de către Născut-din-Lotus Buddha (Guru Padmasambhava) în timpul căutarea lui pentru nirvana. Mai târziu a fost făcut într-un repetitive cântarea de Buddha Avalokitesvara (Guanyin Bodhisattva).
"Om mani padme hum" poate fi interpretat după cum urmează : în Timp ce scandau " om ", ar trebui să încercați să devină una cu Buddha. "Mani" înseamnă o comoară-o pornesc la dorință, care se află în creier de Regele Dragon și poate atrage tot felul de comori. "Petrescu" înseamnă lotus, indicând faptul că Buddha e dharms este la fel de pură ca un lotus. "Hum" indică faptul că unul trebuie să se bazeze pe energia divină pentru a atinge starea de Buddha.
În Budismul Tantric, "Om mani padme hum" este considerat sursa tuturor lucrurilor. Prin incantarea de peste si peste, se poate obține tot ce-și atinge nirvana și starea de Buddha. Prin urmare, este popular cu Tibetanii, care sunt susceptibile să cânte în orice moment. Ei au, de asemenea, sculptate și pictate în cuvinte, în multe locuri, să-și exprime speranțele lor și să se închine lui Buddha Avalotitesvara.
"Om mani padme hum" este, de asemenea, o metodă de voce de producție.
"" este de plumb și sursă de sursă de înțelepciune și fericire. Care decurg din acupoint Qihai, se ridică la laringe și iese pasajele nazale ca o dronă. Sunetul se ridică în cap, spire în gură și umple șapte orificii (de exemplu, gura, nas, sinusuri și canale auditive). Dacă există ceva în neregulă cu ochii, lasă-Qi în timp ce ții ochii deschiși. Dacă aveți rinită, lasa Qi afară printr-o nară numai. Directe Qi la cap și eliberați-l în jos atunci când aveți o durere de cap sau migrenă.
-(pls contactati-ne pentru dosar complet)
"Om mani padme hum" corespunde părți ale corpului uman. Se cere moale, extins de-a pronunțat într-o voce scăzută. În general vorbind, "Om mani padme hum" poate intarirea organismului, pentru a preveni și vindeca bolile și de a prelungi viața.

Celelalte caracteristici

Bratari Tip:
Strand Bratari
Metale De Tip:
Nici unul
Gen:
Bărbați
Incuietoare Tip:
Dantelă-Up
Stil:
Clasic
Material:
Piatra
Lungime:
21cm
Setarea Tip:
Nici unul
Formamodel:
Cruce
Tip De Element:
Bratari
Fine sau de Moda:
Moda
Nume De Brand:
mytery.com
Caracteristică:
Tibet mantre brățară
Margele fel:
agat negru
Margele Dia.:
14-14.5 mm
Margele cantitate:
15beads pe strand
Greutate:
about 58g
totem:
Tibet șase cuvinte mantre
Pentru:
om, om mare

Oferte similare