36 Buc Impermeabil Mini CONDUS Partidul Balon de Lumină pentru Florale Nunta Decor Vase & a Condus Partidul Festa Lumină Includ Baterie
Renovado

36 Buc Impermeabil Mini CONDUS Partidul Balon de Lumină pentru Florale Nunta Decor Vase & a Condus Partidul Festa Lumină Includ Baterie

RON 70.00

En la tienda


36 Buc Impermeabil Mini CONDUS Partidul Balon de Lumină pentru Florale Nunta Decor Vase & a Condus Partidul Festa Lumină Includ Baterie
Singur lumini de culoare Constant, Nu clipește. Culoare RGB blingking.
Apropo .. o petrecere la domiciliu nu trebuie să se limiteze creativitatea ta! Ieftine baloane de partid, permit chiar și cele mai conștienți de buget pentru etapa impresionant părți.
Caracteristicile produsului : se Amestecă Mini Lumini de Partid într-un ice cooler pentru a crea un efect strălucitor. Umple un cer acoperit de gheață găleată cu Mini Lumini de Partid și cuburi de gheață sau marmura. Crea tema plaja, cu plaja de plastic găleți și bomboane colorate.
Caietul de sarcini : unul luminos LED-uri Built-in șir buclă rezistent la apa Dimensiuni : 35mm x 11mm diametru poftă de mâncare pentru a porni/oprit 1 buc/pp sac. 100buc/sac interior.
Pachetul Inclus : 36 x LED Balon de lumină
** Baloane NU sunt incluse **
Imagini De Produs :
Vânzător Politica
Angajamentul Pentru Calitate :
Scopul nostru este de a face afaceri cu tine. Vă garantăm că produsele noastre vor satisface următoarele standarde de calitate : Informații Corecte și Descrieri Noi produse care sunt caracteristici, funcționalitate și specificațiile sunt conforme cu descrierile și ambalare. Ne străduim pentru a oferi manuale de utilizare și instrucțiuni clare în limba engleză. Respectarea standardelor Suntem atenți să-și vândă numai produse care sunt în conformitate cu generale putere, siguranță și alte standarde.
Se întoarce :
Sperăm că produsele noastre pot satisface ,orice ar fi ,noi sprijinim 1 săptămână reveni. Când primiți bunuri, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit, vă rugăm să ne contactați direct, vom găsi o soluție mai bună pentru tine. Credem că o comunicare poate rezolva orice problemă.
Transport :
1.Comenzile sunt de obicei trimite în 24-48 de ore de la primirea comenzii informații și confirmat de plată . 2.De livrare, de obicei, durează între 4-7 zile lucrătoare pentru FEDEX ,DHL, 15-45 de zile pentru postul de transport maritim. dar poate dura mai mult (în funcție de obiceiurile și ori cum ar fi de Crăciun mail întârzieri, etc.). 3.În funcție de greutate și volum și în scopul de a evita întârzierile de la vamă revizii, produsele ar putea fi împărțite în mai mult de un pachet. Prin urmare, mai mult de un număr de urmărire vor fi furnizate, câte unul pentru fiecare pachet.
Timp De Lucru :
GMT+8 : 9 : 00 - 9 : 00 PM Serviciu Online Pentru tine.
Offline, vă Rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, vă va răspunde în curând, atunci când înapoi la locul de muncă.
VĂ DORESC FERICIRE!

Celelalte caracteristici

Dimensiune:
S
Nume De Brand:
KITOSUN
Strălucire Consumabile Tip:
Alte Strălucire Elemente De Recuzită
is_customized:
Yes
Stralucitoare Timp:
amestec
Numărul de Pc-uri:
1 buc
Ocazie:
Cantitatea de Led:
1 buc super-luminos led-uri
culoare:
Toate de culoare
Tip Baterie:
3 x L736H (LR41) baterii
De Viață A Bateriei:
Lucra mai mult de 8 ore consistantly
Greutate:
4 grams each. good for balloons
Numele:
LED Balon Lumini
is_customized:
Yes
Tip:
Party & Lumini Decorative
Mfg Număr De Serie:
Hawaii Serie

Oferte similare