Manual DIY Leathercraft Piele Marginea Beveler din Piele de Tăiere Operatia de Tundere Pielărie Instrument -30
Renovado

Manual DIY Leathercraft Piele Marginea Beveler din Piele de Tăiere Operatia de Tundere Pielărie Instrument -30

RON 32.00
RON 45.64

En la tienda


Manual DIY Leathercraft Piele Marginea Beveler din Piele de Tăiere Operatia de Tundere Pielărie Instrument Caracteristici : 100% de Brand nou și de înaltă calitate Material : Metal si lemn lungime Totala : 16.5 cm Notă : Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Pachetul : 1 x Piele Beveler
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială : inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.
4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

Celelalte caracteristici

Numărul De Model:
M6003500
Material:
/
Nume De Brand:
Stookits

Oferte similare