Compatibil NSHA275ED goale lampa LMP-F270 Proiector Bec lampa pentru sony VPL-FE40 VPL-FE40L VPL-FX40 VPL-FX40L VPL-FX41 VPL-FX41L
Renovado

Compatibil NSHA275ED goale lampa LMP-F270 Proiector Bec lampa pentru sony VPL-FE40 VPL-FE40L VPL-FX40 VPL-FX40L VPL-FX41 VPL-FX41L

RON 101.96

En la tienda


Proiector lampa de brand Numele : pentru Sony Proiect sau Model de lampa Num fi r : LMP-F270-CB
Locul de Origine : China
Detalii de ambalare : în bule si cutie
Timp de livrare : în termen de 24 de ore
Conditii de plata : paypal, T/T, Western Union
Minim Orde r Cantitate : 1 bucata
Capacitatea de aprovizionare : 10000 BUC /M onth
Calitate, Garantie : 6 luni garantie Descrierea Produsului Detaliate
1.Înlocuirea LMP-F270-CB proiector lampa cu locuințe
2.Compatibil Proiectoare model : pentru sony VPL-FE40 VPL-FE40 L VPL-FX40 VPL-FX40 L VPL-FX41 VPL-FX41 L
3.garantie : 6 luni
4.Lam p viata : 25 00 ore oferim toate marcile de lămpi de proiecție și de a oferi mai multe opțiuni pentru a face clienții mulțumiți. noi de aprovizionare proiector lampa, înlocuirea lămpii, compatibil proiector lampa, original goale proiector lampa, înlocuirea goale lampa, proiector original arzător, înlocuire proiector arzător. 1.proiector lampa : original goale lămpi+ locuințe cu calitatea originală, dar costul ridicat de performanță.
2.Înlocuire proiector lampa : lampa de cele mai competitive pirce( putem perfect satisface clienții în pirce și cantitatea cu propriile noastre proiector arzător, locuințe, linii de producție și asamblare linie) 3.original goale proiector lampa, înlocuirea goale lampa, proiector original arzător, înlocuire proiector arzător.
Lămpile pot fi asamblate în mod liber în funcție de client requirpment. Toate lămpile cu 6 luni garantie
Cum și Când pentru a Înlocui un Proiector Lampa
Acesta poate fi timp pentru a înlocui lampa proiectorului. Proiector lămpi de dim ca au vârstă. Unele proiectoare permite să verificați numărul de ore lampa a fost folosit prin intermediul built-in sistem de meniu. De obicei, cu câteva ore înainte de așteptat de viață a lămpii este terminat, un mesaj va fi afișat pe site-bec proiector ecran.
Vă recomandăm să consultați manualul de utilizare pentru a determina cu exactitate instrucțiunile pentru modelul dvs. specific. În cele mai multe cazuri, înlocuirea implică doar câțiva pași, inclusiv următoarele : opriți aparatul și lăsați becul să se răcească complet Scoateți capacul Deșurubați lampa carcasa aparatului Scoateți lampa veche cu Șurub din nou lampa și înlocuiți unitatea de locuințe și se acoperă. Cel mai important lucru de reținut este că nu trebuie să atingeți lampa sau locuințe direct cu degetele .
Sfaturi pentru prelungirea duratei de viață a proiector și lampă
Există o serie de măsuri puteți lua pentru a prelungi durata de viață a proiectorului bec. Mai întâi de toate, lăsați proiectorul să se răcească complet, după fiecare utilizare înainte de a trece sau de ambalare în cutie de transport. De asemenea, trebuie să evitați temperaturile extremedon't lăsa proiectorul în mașină în timpul verii sau atunci când este sub 40 de grade. Un alt sfat pentru a face proiector lampa ultima este de curățare proiector filtru cu aer comprimat la fiecare câteva luni.

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
XIM
Numărul De Model:
LMP-F270-CB
Test:
Toate lămpile sunt testate înainte de expediere
Tip:
Compatibil Proiector Lampa goale
Garanție:
180 de zile
fabricarea:
SASA Lămpi
Număr Parte:
LMP-F270-CB
Compayible proiector:
pentru sony VPL-FE40 VPL-FE40L VPL-FX40 VPL-FX40L VPL-FX41 VPL-FX41L
timp de viață:
2000-3000h

Oferte similare