5J.J6N05.001 Original goale lampa pentru BENQ MX722 proiector
Renovado

5J.J6N05.001 Original goale lampa pentru BENQ MX722 proiector

RON 348.00
RON 396.00

En la tienda


Element de specificul ASCUNS : Mercur Lămpi de Tensiune : 220v Nume de Brand : Awo-Lămpi Medie de Viata (ore) : 3000 Numărul de Model : 5 J.J6 N05.001 Garanție : 180day Locul de Origine : China (Continentală) Speranța de Viață : 2000-3000 Putere Nominală : UHP
Există mai mult de trei mii de produse disponibile în stoc. Vom prezenta aici ceea ce am de obicei, vinde :
1, Original bec cu locuințe cu ambalaj neutru
2, Original bec cu carcasa, cu ambalajul original
3, Original Modulul de la producatori
4, Compatibil bec prelucrate cu importate arzătoare.
Termeni de cumpărare :
Garantie : 180 de zile de la data de expediere a facturii
Plata : TT în avans, Western Union
Livrare : 2~3 zile după ce banca alunecare sau de plată
Mai multe detalii de lămpi pentru referință, pls verifica următoarele imagini :
Noastre de ambalare :
De ce să cumpărați de la noi
1. Cooperare Profesională A Echipei. Echipa noastră de vânzări vă va sfătui cu sinceritate despre datele de lămpi și de a oferi cea mai bună valoare,care merita banii.
2. 180 de zile de Garanție. În scopul de a dovedi calitatea de lămpile noastre, ne pot oferi 180 de zile garantie de la data de expediere a facturii,care poate face să vă bucurați-vă de viața în mod liber.
3. Stoc abundente ne permite pentru a aranja shippment rapid, de obicei, lămpile comandate pot fi livrate în aceeași zi.
4. De Încredere Corporation. Am fost în lămpi de proiecție pentru 10 ani. Suntem mereu aici pentru a vă sprijini în cazul în care apare vreo problema.
Cum și Când pentru a Înlocui un Proiector Lampa
Acesta poate fi timp pentru a înlocui lampa proiectorului. Proiector lămpi de dim ca au vârstă. Unele proiectoare permite să verificați numărul de ore lampa a fost folosit prin intermediul built-in sistem de meniu. De obicei, cu câteva ore înainte de așteptat de viață a lămpii este terminat, un mesaj va fi afișat pe site-bec proiector ecran.
Vă recomandăm să consultați manualul de utilizare pentru a determina cu exactitate instrucțiunile pentru modelul dvs. specific. În cele mai multe cazuri, înlocuirea implică doar câțiva pași, inclusiv următoarele : opriți aparatul și lăsați becul să se răcească complet Scoateți capacul Deșurubați lampa carcasa aparatului Scoateți lampa veche cu Șurub din nou lampa și înlocuiți unitatea de locuințe și se acoperă. Cel mai important lucru de reținut este că nu trebuie să atingeți lampa sau locuințe direct cu degetele.
Sfaturi pentru prelungirea duratei de viață a proiector și lampă
Există o serie de măsuri puteți lua pentru a prelungi durata de viață a proiectorului bec. Mai întâi de toate, lăsați proiectorul să se răcească complet, după fiecare utilizare înainte de a trece sau de ambalare în cutie de transport. Tu ar trebui să evite, de asemenea, temperaturi extreme-nu lăsați proiectorul în mașină în timpul verii sau atunci când este sub 40 de grade. Un alt sfat pentru a face proiector lampa ultima este de curățare proiector filtru cu aer comprimat la fiecare câteva luni.
Contactati-ne
Dacă aveți orice cerere sau ar dori să obțineți mai multe informații despre noi, pls nu ezitați să ne contactați prin Trademanager sau pune o scrisoare prin e-mail. Suntem mereu aici pentru a răspuns la primul moment anterior.
Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și plăcută la cumpărături.

Celelalte caracteristici

Numărul De Model:
5J.J6N05.001
Nume De Brand:
AWO

Oferte similare