Capacitate mică umflat gustare extruder mașină de orez si porumb cu 7 forme ZF
Renovado

Capacitate mică umflat gustare extruder mașină de orez si porumb cu 7 forme ZF

RON 760.00

En la tienda

Capacitate mică umflat gustare extruder mașină de orez si porumb cu 7 matrite
Caracteristică :
Volum mic, simplu construct, operare ușoară și economică ridicată.
Materia primă poate fi orez, porumb și poate cea mai mare parte tot felul de umflarea fructe, dulce și clare, potrivite pentru toată lumea.
Parametru tehnice :
Materii prime : orez sau de porumb
Putere : 4-5.5 KW/8-12 Hp motor diesel.
Ieșire : 10-15 kg/h
Produs finit forme :
Hollow bar, bar solid, arahide, biscuiti, mare prajit poftă de mâncare aluat, mici aluat prajit poftă de mâncare și floare de prun
Notificări :
Din cauza aliexpress metoda de transport limitare(numai transport maritim de aer) deci noi vindem doar capul de mașină,fără cadru și motor.
Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați-mă,voi de transport maritim de mare.
Dragi toate. În funcție de situația de bunuri(cum ar fi acesta are motor, baterii în aparat, ambalate în caz de lemn,...), noi poate alege alt mod de livrare, ca mai jos : Dacă doriți să alegeți express pentru livrare,puteți alege un mai ieftin mod de a plăti express taxa de unul dintre ei (DHL,Fedex,UPS,TNT,EMS) ,Ne poate alege altă modalitate de livrare de unul dintre ei (DHL,Fedex,UPS,TNT,EMS) . dacă alegeți post air mail sau Aeriene ruse, noi poate alege altă modalitate de livrare de unul dintre ei( China Post Aer Înregistrat Mail,Hong Kong Post Air Mail,Suedia Post, Singapore Post,Swiss Post) (Poate că nu este la fel ca tine alege, dar timpul de livrare este de similitudine, dacă plasați comanda, se spune că sunteți de acord cu descrierea de mai sus) taxa Vamală și taxa nevoie de cumpărători urs (la țara de destinație). Nu aveți nevoie să plătească orice marfă diferență.vă rugăm să'worry.vă rugăm să știu.
Semn pentru notificare :
1.Primi produsele, vă rugăm să verificați față în față
2.În cazul în care mărfurile sunt deteriorate, vă rugăm să susțin cu firma de Curierat
3.Noi vă va ajuta pentru a finaliza comanda și să dea corespunzătoare măsuri de compensare
4.Odata ce masina va fi semnat spus că nu orice problemă cu bunuri Pls Atenție : 1)clienții au timp cerință atenție , dacă alegerea Post Air Mail sau Posta Aer de Colete pentru transportul de mărfuri,transportul de timp este flexibil și, de obicei, are nevoie de 20-60 de zile pentru a ajunge la adresa ta. 2).dacă există unele probleme cu mărfuri și mijloace de transport. Vă rugăm să ne contactați imediat și nu direct a Depus o contestație, ne va ajuta să le rezolve. 3) Dacă vă place produsele noastre ,vă Rugăm să confirmați comanda on-line și să ofere feedback bun pentru noi,după ce obține bunuri. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Celelalte caracteristici

certificare:
CE,UR,SASO,UL,CSA,CB,GS,EMC,ETL,EMF,RoHS,LFGB
Accesorii:
Spatula,Disc Feliere,Tocare / Amestecare Lama,Alimente Împingător,Full-Size Tubului De Alimentare,Disc Tocare,Blocare Capac,Aluat Lama
Numărul De Model:
Porumb mașină puffing
Tensiune (V):
220v
Funcția:
porumb expandat mașină
Putere (W):
4kw
Numele:
Automate de porumb încărcare mașină
materii prime:
de orez sau de porumb
putere:
4-5.5 KW/8-12Hp motor diesel.
Ieșire:
10-15kg/h

Oferte similare