DC 12v 24v pompe peristaltice pompe dozatoare + 42 Motor pas cu pas Tub Furtun diafragma pompa de vid Acvariu Laborator de Analiză a Apei
Renovado

DC 12v 24v pompe peristaltice pompe dozatoare + 42 Motor pas cu pas Tub Furtun diafragma pompa de vid Acvariu Laborator de Analiză a Apei

RON 136.00
RON 170.00

En la tienda


DC 12v 24v pompe peristaltice pompe dozatoare + 42 Motor pas cu pas Tub Furtun diafragma pompa de vid Acvariu Laborator de Analiză a Apei Caracteristici : Acesta este un motor capul pompei integrate de proiectare din capul pompei pentru a maximiza de dimensiuni mai mici,structura rezonabile,cele mai potrivite pentru OEM fel,brichetare cu flexibil,adaptabil pentru diferite dimensiuni de tuburi pompă Peristaltică tehnologie indicatori : gama de Viteză : 1 50.0 rpm reversibile Viteza rezolutie : 1rpm control extern : 0.1 rpm consum de Energie : mai puțin de 10 W mediu de Lucru : Temperatura de la 0 la 40 de grade,umiditate relativă mai mică de 80 procentuale motor pas cu pas : 42 motor pas cu pas a Pompei de cap Greutate : 80g Motor greutate : 400g clasa de Protectie : IP31 Caracteristici : dimensiuni Mici,greutate de lumină Încorporat în activitatea de pe panoul frontal sau montat pe transportul Tuburi ușor de a înlocui flexibil operațiunile Potrivit ca produse OEM Debitul gama : 0-160 ML/min Cu tub și două pc-uri de conectori (exact ca în imaginile de mai jos arata) Notă : trimiterea de 12 V,dacă alt tip pls lasati un mesaj Conținutul Pachetului : 1x Peristaltic Pompa de Pompa de Dozare Cu 42 de Motor pas cu pas Tuburi Furtunul Pompei (12 V)
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Despre transport
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
8. Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta. Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.
9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede. multumesc
Returnare și Rambursare
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Despre feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!.

Celelalte caracteristici

Presiune:
De Joasă Presiune
putere:
Hidraulice
Structura:
pompa de dozare
Combustibil:
Hidraulice

Oferte similare