Masina de 12V Ceas Interior 3 În 1 Masina de Styling Ceas Theromometer Tensiune Monitor Ceas Mașină de Ceas Interior Ornament
Renovado

Masina de 12V Ceas Interior 3 În 1 Masina de Styling Ceas Theromometer Tensiune Monitor Ceas Mașină de Ceas Interior Ornament

RON 33.00
RON 40.36

En la tienda


Caracteristici Cheie :
Arata la fel ca originalul auto tapiterie interior aspectul.
Ceasul cât mai exacte, a arătat clar. Shell material de plastic rezistent la temperaturi ridicate, are un efect anti-imbatranire, viață lungă caracteristici.
Timpul și temperatura de afișare ia rândul său, o Dată afișează starea de spirit fi stabilit, nu trebuie să setați data viitoare.
Manual de corecție de temperatură eroare de măsurare, corecție gama de : - 5~5 C
reducere de putere funcție de memorie
lungime cablu : 3meter(Aprox.)
3 M dublu-adezivă în partea din spate
Temperatura de măsurare : -55~130 ' C.
12 V utilizare
Șapte tipuri de modul de afișare :
1.doar timpul.
2.numai data.
3.doar temperatura.
4.numai tensiunea.
5.Alternativ timp de afișare temperatură și de tensiune (dd : 0).
6.Alternativ timp de afișare și de tensiune(dd : 1).
7.Alternativ timp de afișare și temperatură(dd : 2). 1 XClock
1 XEnglish manual
1 X3 M față-verso adhesiv 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Celelalte caracteristici

Articol Greutate:
103g
Material Principal:
Fibre Din Material Plastic
Nume De Brand:
VODOOL
Articol:
107755
Numele:
masina ceas
Tensiune:
12v
Interval De Temperatură De:
ceas de automobile
Tip:
Ornamente Auto
tip 1:
ceas masina
funcția 1:
ceas auto 12v
funcția 2:
Masina ceas

Oferte similare