DC Cutie de Viteze Motor DC 12V 200RPM Reducerea motoreductor ZGB37RG
Renovado

DC Cutie de Viteze Motor DC 12V 200RPM Reducerea motoreductor ZGB37RG

RON 48.00
RON 57.96

En la tienda


DC Cutie de Viteze Motor DC 12 V 200 RPM Reducerea motoreductor ZGB37 RG
Caietul de sarcini :
Nume Produs : Motoreductor
Model : ZGB37 RG
Tensiune nominală : 12 V DC
Viteza de ieșire : 200 RPM
Arborelui de ieșire Diametru : 6mm / 0.31"
Cutie de viteze Partea Diametru : 35.5 mm / 0.96"
Lungime Totală(Aprox.) : 76mm / 5.23"
Principalul Material : Metal
Greutate : 185g
Pachet : 1 buc
Transport :
1. Toate elementele vor fi livrate în termen de timpul de prelucrare după ce primim plata. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.
2. DHL/UPS/Federal Express, de obicei, durează aproximativ 3-7 zile lucratoare la destinație. Și e vorba de 5-10 zile de lucru de către EMS sau TNT. Hongkong Post Air Mail și Hongkong Post Air Parcel nevoie de la 7 la 30 de zile pentru a livra în întreaga lume.
3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.
Plata :
În prezent, Aliexpress accepta Visa, Master Card, Western Union, QIWI și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Aliexpress în viitor.
Garanție :
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
Alte Politici :
1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
2. Vă rugăm să lăsați FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea bunurilor, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Și noi vom face la fel. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce a primit, vom încerca noastre cele mai bune eforturi pentru a sprijini.
3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vom încerca să vă răspundă cât mai curând posibil.
4. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Self-service Proces de Cumpărături :

Celelalte caracteristici

certificare:
CCC
Tip:
Motoreductor
Eficiența:
IE 1
Viteza(RPM):
200RPM
Tensiune(V):
DC 12V
Numărul De Model:
ZGB37RG
Utilizare:
Electrocasnice
Construcții:
Alte
is_customized:
Yes

Oferte similare