Heat Shrink Tube Tub Negru Heat-Shrink Tub cu Diametru de 3,5 mm Termo Jacheta Sârmă Folie de Izolare Materiale de Elemente 1meter /lot
Renovado

Heat Shrink Tube Tub Negru Heat-Shrink Tub cu Diametru de 3,5 mm Termo Jacheta Sârmă Folie de Izolare Materiale de Elemente 1meter /lot

RON 3.00

En la tienda


Prieten drag,
am accepta cu amănuntul și en-gros, bine ati venit la contact personalizat prestator, vom calcula cu atenție cele mai rezonabile de preț pentru tine, multumesc.
Descriere Temperatura de Operare : -55°C la +125°C Wire wrap poate reduce la jumătate din diametrul(2 : 1)
Dacă doriți alte valori, vă rugăm să consultați această foaie. Culoare Diametru Lungime Negru 0.6 mm, 0.8 mm, 1.0 mm, 1.5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 4.0 mm, 5.0 mm, 6.0 mm, 8.0 mm, 10mm, 12mm 15mm 16mm 18mm 20mm 25mm, 28mm, 30mm
Avem psihiatru de căldură tub în negru, alb, galben si transparent. Dacă aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să faceți clic pe următoarele culori pentru a verifica.
/ / /
Transport
Noul număr de urmărire pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus numai pot urmări atunci când este încă în China, dar atunci când au fost nava din China, nu mai există informații de urmărire ,chiar a ajuns sau nu.( fără un număr de urmărire valabil )
Dacă ai nevoie de noi pentru a trimite prin China Post aer înregistrat mail, care are un număr de urmărire valabil, trebuie să plătiți pentru taxa de tranzit de 1,32 dolari.( cu un număr de urmărire valabil )
Dacă aveți orice alte întrebări despre produse sau de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Dacă nu ați primit coletul în 60 de zile, vă rugăm să ne permit 3-5 zile lucratoare pentru verificarea nelivrate pachete înainte de a emite o rambursare.
plata
vom accepta : paypal escrow
Atunci când se utilizează escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. de bani va fi lansat la noi doar după confirmarea de livrare. plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.
Reveni
Politica noastră de returnare este simplu, dacă nu sunteți 100% mulțumit cu achiziția dvs. va vom oferi rambursare completă, fără nici o îndoială. (Banii vor fi returnate în 7-15 zile la contul dvs., care este folosit pentru a plăti pentru comanda.)
Feedback-ul
1. Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.
2. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Vă rugăm să re-trimite e-mail dacă n-am primit răspuns.

Celelalte caracteristici

is_customized:
Yes
Nume De Brand:
CE Cumpara
Numărul De Model:
Diametru interior 3.5 mm
Tip:
Izolare Sleeving
Cerere:
Jacheta Termo

Oferte similare