De uz casnic de mici manual din oțel inoxidabil, masina de paste de rulare aluat wonton tăiței apăsați mecanismul de masina cu 3 baldes
Renovado

De uz casnic de mici manual din oțel inoxidabil, masina de paste de rulare aluat wonton tăiței apăsați mecanismul de masina cu 3 baldes

RON 124.00
RON 170.00

En la tienda


Acasă gătit bucătărie instrumente noddles filtru de paste mașină manuală mașini pentru fabricarea tăițeilor de paste cutter gadget-uri
Această listă este doar pentru modelul 1# cu 3 lame ;
Dacă aveți nevoie de model 2# cu 2 lame, vă rugăm să verificați magazinul nostru. Multumesc.
1. 150 mm Lățime Paste Roller
2. Crom Placat Cu Oțel De Construcții
3. Periat Oțel Placat Cu Nichel Cu Role
4. Cu role : 1-6 Grosime Reglabilă Setari
5. Cu 2 baldes : tăiței de tăiere lățime : 2mm-5mm
greutate : 2.6 kg; S ize : 19.8x18x14.5cm;
Cu 3 lame : tăiere tigvă lățime : 2 mm-9mm
greutate : 3.7 kg; Dimensiuni : 21.2x21x15.5cm;
6. Taie Aluatul în Diverse Grosimi de la 0,5 la 3mm
7. Detașabil, Mâner Braț și Detașabil Masa Suportului pentru Depozitare Ușoară
8. Reglabil cu Role Face Plat Paste pentru Ravioli și Lasagna, Oțel de Tăiere Lama Face Paste, Spaghete & Linguini
Produs Include : 1 set de manuale de tăiței de presă
1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin Fed Ex sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
Pentru clienții din Brazilia , dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .
2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.
3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.
6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.
2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Celelalte caracteristici

Tip:
Paste Instrumente
Paste Instrumente De Tip:
Mașini De Paste & Atașamente
Material:
Metal
Caracteristică:
Eco-Friendly
certificare:
CE / UE
Tip De Metal:
Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model:
manual

Oferte similare