Electric, Mașină de Feliat ho-70 mașina de tocat Carne masina de Tocat Carne De Vanzare Casa de Producție Utilizați: 50 Kg/ora
Renovado

Electric, Mașină de Feliat ho-70 mașina de tocat Carne masina de Tocat Carne De Vanzare Casa de Producție Utilizați: 50 Kg/ora

RON 297.16

En la tienda


Electric, Mașină de Feliat ho-70 mașina de tocat Carne masina de Tocat Carne Pentru
Vanzare Casa Folosi de Producție De 50 Kg/oră Notă :
când coletul a ajuns la vamă ,vă rugăm să plătească
fiscale și ridica coletul ,nu suntem responsabili pentru
orice taxe vamale sau a taxelor la import
dacă locul tău este la distanță ,atunci trebuie să plătească 35
fotografie arată :
Caracteristici :
Electric, Mașină de Feliat mașina de tocat Carne masina de Tocat Carne De Vanzare Casa de Producție Utilizați : 50 Kg/ora
Descriere produs : firma noastra produce la scară mică electric, mașină de feliat, cu un avantaj de lux, aspectul de, lumina curat, curat și sanitare. Este potrivit pentru magazin de vinuri, restaurant, butcher ` s shop si sala de mese, care poate fi alege ideal pentru carne de porc, miel, carne de vită și alte tipuri de carne proces.
1. Absord utilaje alimentare chintesența va adopta 250 watt motor. Puterea poate ajunge la 600 de wați după gear roată de schimb. Consumul de energie este cât de multe grade timp de 10 ore, care poate economisi energie și obținerea mai convenabil. 2. Electronic roată dințată mașină de feliat, redus la o bună stabilitate. Acesta scapa de slăbiciune de centură tradițional, care a ridicat la stabilitate redusă.
Model :
Model
HO - 70.
Sculptură capacitatea de Producție (kg/h) 65
De tăiere viteza de rotire (r/min) 200
Tensiune Electrică (V) 220
Felie grosime : 3.5 mm
Hrana port : 8.5 * 4.5 CM
Mașină de încărcare lama : 33/34 zhang
Afară Dimensiune (CM) și x30x32
Greutate brută (kg/CTN) 18
Greutate netă (kg/CTN) 17.3
Interior pachet (BUC/CTN) 1
Caracteristici :
1 mașină de tăiat, are modelare de lux, în stil roman, convenabil de curățare, curat salubritate, fiabile de calitate, etc, și este potrivit pentru restaurant, restaurant, măcelărie, sala de mese, se taie carne de porc, carne de vită carne de prelucrare, cum ar fi produsul ideal.
2, se taie carnea ar trebui să fie înainte de carne cu os (ca nu cumva osos prejudiciu lama), și se taie în fâșii, dimensiunea ar trebui să fie mai mică decât port pentru hrana animalelor, pentru prima dată de hrănire în carne, cea de-a doua hrănire în carne tocata de porc, mai multe hrănire în carne cereale.
3, inactiv timp ar trebui să fie nu mai mult de două minute, pentru a preveni lama de frecare de căldură prejudiciu margine.
4, fiecare completat folosit pentru zboruri de curățare, scoateți mai întâi pe fel de mâncare din carne, scoate cuțitul pieptene, cu apă caldă va numele departamentului curat, și acoperite cu ulei comestibil de rugină, dacă nu sunt acoperite cu ulei comestibil, lamă și lamelă cu ușurință între rugina, daca nu este ușor de a începe un fenomen, ar trebui să va deschide capacul lateral, cu mâna va de viteze de funcționare a lamei ax de rotație poate fi cu ușurință.
5, cum ar fi tăierea mod apar card mort fenomen, ar trebui să trageți afară articol carne, și verificați Rou Liao nu este un scheletice, apoi începe din nou să taie carnea.
6, este strict interzisă mâna în gura descarcare fiecare port pentru hrana animalelor.
7, este strict interzis de a utiliza spray de curățare pentru țevi acest aparat.
8, încărcarea, descărcarea și curățarea taie carnea trebuie să fie atenți atunci când, pentru a preveni leziuni accidentale

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
ZJMZYM
Numărul De Model:
HO-70
Utilizarea:
Familia
certificare:
CE
Materialul Carcasei:
Metal
Putere (W):
Alte
Număr Produs:
G021

Oferte similare