Dovada de apă Digitală, Contor contor contor alimentat Motorul DC 4.5-60V RL-HM010A transport Gratuit
Renovado

Dovada de apă Digitală, Contor contor contor alimentat Motorul DC 4.5-60V RL-HM010A transport Gratuit

RON 184.00
RON 238.80

En la tienda


tensiune de alimentare : DC 4.5-60 V
OBSERVAȚIE : Acest contor este DC 4.5-60 V. Dacă ai nevoie de AC 86-230 V,vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda.
Runleader este mândru să prezinte noua Impermeabil RL-HM010 A LCD contor de Ore. Se poate lucra pe aproape orice AC sau DC dispozitiv.Ea are un puternic sistem de sincronizare și alte design unic.
Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT ,etc.
Design unic, Inclusiv : ușor de instalare, durata de viață lungă,fără polaritate,rezistent la apa IP68 etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet în China.
Acest contor de ore de înregistrare total de ore de funcționare de connectting cu curent ALTERNATIV sau continuu. Ora contor indică numărul total de ore acumulate.
Acest lucru poate fi folosit pe toate motor și mașini cu curent ALTERNATIV sau continuu.
Este ideal contra pentru orice aplicație care necesită păstrarea timp de încredere și de servicii de întreținere programul într-un spațiu mic, cum ar fi grădină dispozitive, agricultură, echipamente, utilaje industriale.
Despre Cumpărare
1. Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă.
2. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.
3. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Va vom informa in perioada de activități de promovare.
4. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service. Discount-ul va fi dat în curând.
5. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat.
Despre Plată
1. Acceptam plata prin Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Despre Transport
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
4. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
5. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.
6.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact.
Despre Garanție
1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
2. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.
3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.
4. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.
Despre Returnare și Rambursare
1. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

Celelalte caracteristici

Numele Modelului:
RL-HM010A
Element De Lungime:
5.3cm
Tip De Material:
ABS
Articol Diametru:
3.1cm
Articol Greutate:
45g
Lățime Produs:
3.1cm
Extern De Certificare De Testare:
CE
Caracteristici Speciale:
contor de ore
Nume De Brand:
runleader
Înălțime Element:
2.7cm

Oferte similare