Digitală, Contor de Ore Tahometru RPM 250 Raptor YFM Wr Wrf Murdărie Bik Motocicleta ATV Sti Motocross cu Snowmobilul MX groapă marin MX UTV
Renovado

Digitală, Contor de Ore Tahometru RPM 250 Raptor YFM Wr Wrf Murdărie Bik Motocicleta ATV Sti Motocross cu Snowmobilul MX groapă marin MX UTV

RON 1382.00
RON 1794.80

En la tienda

Descriere Produs
Runleader este mândru să prezinte noua RL-HM011 N Digital Resetabile Tach/contor de Ore. Se poate lucra pe cele mai multe gaze motorul.Ea are un puternic sistem de distribuție, RPM sistem de măsurare, precum și alte caracteristici unice de design.
Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare ORE , întreținerea, cronometrul poate fi setat în mod liber pentru a 0-9999.9 ore de SERVICIU , etc.
RPM Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare a TURAȚIEI motorului , etc.
Design unic, Inclusiv : ușor de instalat de ambalaj în jurul firul bujiei a motorului,datele stocate în mod automat după înlocuirea bateriei,Rata de rezistent la apa IP65,etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet, atât în China .
Acest tach contor de ore de înregistrare motor pe benzina e total de ore de funcționare prin obtinerea de inducție de la bujie cablu. Ora contor indică numărul total de ore acumulate. Total de ore de funcționare calendarul poate fi vizualizat și resetare prin apăsarea butonului.
Motor pe benzina necesită întreținere, la momentul potrivit, astfel încât să se garanteze o bună performanță. SVC funcție de tahometru este de a reaminti la momentul potrivit. Acest timp se poate seta de catre utilizator. Asta e o mare oră metru sau timer.
La tach contor de ore arată curent RPM atunci când motorul este pornit. Calendarul precizie este 10 RPM. Comparativ cu turometru cu indicator, se afișează RPM mai precisă.
Acest lucru poate fi folosit pe partea de sus a turometrului la diferite motoare și mașini. Este ideal turometrului pentru Paramotoare, Microlights, Motoare Marine - Inboards și Exterioare. De asemenea, utilizarea de Pompe, Generatoare, Mowesr, Model Barci, motociclete, Scutere, Curățare și Drujbe.
Despre Cumpărare
1. Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă.
2. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.
3. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Va vom informa in perioada de activități de promovare.
4. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service. Discount-ul va fi dat în curând.
5. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat.
Despre Plată
1. Acceptam plata prin Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Despre Transport
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
4. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
5. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.
6.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact.
Despre Garanție
1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

Celelalte caracteristici

Înălțime Element:
1.4cm
Nume De Brand:
runleader
Numele Modelului:
RL-HM011N
Lățime Produs:
3.7cm
Caracteristici Speciale:
contor de ore
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
5.4cm
Tip De Material:
ABS
Articol Greutate:
65g

Oferte similare