Rezistent la apa Inductiv Tahometru, Contor de Ore pentru motoare cu gaz MX Motocicleta ATV Snowmobile groapă de biciclete, jet ski masina de tuns gazon marin utv
Renovado

Rezistent la apa Inductiv Tahometru, Contor de Ore pentru motoare cu gaz MX Motocicleta ATV Snowmobile groapă de biciclete, jet ski masina de tuns gazon marin utv

RON 112.00
RON 145.20

En la tienda


Runleader este mândru să prezinte noua RL-HM016 R Digital resetabile inductiv Tach/contor de Ore. Se poate lucra pe cele mai multe 2 sau 4 timpi motor cu gaz.
Ea are un puternic sistem de distribuție, RPM sistem de măsurare, precum și alte caracteristici unice de design.
Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT , înregistrarea parțială timp de funcționare PAr ,Partial timer-ul este resetat , etc.
RPM Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare a TURAȚIEI motorului ,înregistrarea MAX RPM 5s dupa ce motorul s-a oprit , RPM rata de refresh 1 S ,etc
Design unic, Inclusiv : ușor de instalat,Rata de rezistent la apa IP68,etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet în China.
Acest tach contor de ore de înregistrare motor pe benzina e total de ore de funcționare și parțiale timp prin obtinerea de inducție de la bujie cablu.
Ora contor indică numărul total de ore și parțiale, în timp, a acumulat. Parțială de distribuție pot fi vizualizate și resetare .
La tach contor de ore arată curent RPM și numărul total de ore de funcționare atunci când motorul este pornit. RPM precizie este 10 RPM.
Comparativ cu turometru cu indicator, se afișează RPM mai precisă.
Ce e și mai remarcabil este că tach contor de ore poate afișa motor MAX RPM cadrul odată ce perioada de lucru 5s dupa ce motorul s-a oprit.
Acest lucru poate fi folosit pe partea de sus a turometrului la diferite motor pe benzina si masini. Este ideal turometrului pentru Paramotoare, Microlights, Motoare Marine - Inboards și Exterioare.
De asemenea, utilizarea de Pompe, Generatoare, Cositoare, Model Barci, motociclete, Scutere, Curățare și Drujbe.
Despre Cumpărare
1. Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă.
2. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.
3. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Va vom informa in perioada de activități de promovare.
4. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service. Discount-ul va fi dat în curând.
5. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat.
Despre Plată
1. Acceptam plata prin Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Despre Transport
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
4. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
5. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.
6.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact.
Despre Garanție
1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

Celelalte caracteristici

Tip De Material:
ABS
Numele Modelului:
RL-HM016R
Articol Greutate:
65g
Lățime Produs:
3.3cm
Caracteristici Speciale:
contor de ore/timer/counter
Extern De Certificare De Testare:
CE
Nume De Brand:
runleader
Element De Lungime:
6.8cm
Înălțime Element:
1.4cm
Articol Diametru:
3.3cm

Oferte similare