Antic platoului Continental plin de cupru uscător de păr wc baie perete rafturi de depozitare Uscător de Rack
Renovado

Antic platoului Continental plin de cupru uscător de păr wc baie perete rafturi de depozitare Uscător de Rack

RON 117.00
RON 152.00

En la tienda


Model : 5038
Tip : Accesorii Pentru Baie
Tip De Instalare : Montat Pe Perete
Finisaj : Alama Antic
Material : Alama
Timpul nostru de livrare este de 1-3 zile de la plata a confirmat , dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.
Cumpărătorii internaționale-vă rugăm să observați că, de obicei, remarca coletul Cadou în valoare scăzută taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul produse sau taxele de transport.
Cumpărător din Brazilia , vă rugăm să faceți dublu preaviz , dacă alegerea nava de UP-uri , vă rugăm să lăsați-ne CPF nr. Și Brazilia vamale casa cerut să fie pus în valoare .
Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului
Atunci când vă conectați parcela vă rugăm să asigurați-vă că pachetul este deteriorat .
Vom accepta numai returnare și rambursare motiv este calitatea și greșit bunuri .
Dacă ai găsit elemente au deteriorat sau greșit , vă rugăm să ne contactați , după ce ne confirmă că va înlocui pentru tine .
Dacă nu-ți place atunci când ați primit în 7 zile . De asemenea, vă rugăm să ne contactați ,dacă doriți să returnați bunurile , trebuie să plătească costul de transport maritim . Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Celelalte caracteristici

Tip:
Hardware Baie Seturi
Nume De Brand:
MOLIFAUCET
Hardware Baie Set Finisare:
Alama
Material Principal:
Metal
Numărul De Model:
5038
Material:
Cupru
Finisare De Suprafață:
Acoperire Vid

Oferte similare