Dimensiuni personalizate Filmele Fereastra PVC autoadeziva sau static decorative mată de confidențialitate fereastra de film Retro decor H103
Renovado

Dimensiuni personalizate Filmele Fereastra PVC autoadeziva sau static decorative mată de confidențialitate fereastra de film Retro decor H103

RON 149.00
RON 160.00

En la tienda


Notă : Produsele pot prezenta, de culori diferite, cu diferite de lumină și diferite graphoscope ,de exemplu,cu lumină strălucitoare, culoarea va fi mai ușoare,în timp ce cu lumina mai inchisa la culoare va fi mai profundă
Pot face personalizate dimensiune, dar lățimea trebuie să fie de maxim 80 CM.
Există 3 tipuri de material, puteți alege :
1,auto - adezivă(cu adeziv),Opac
2,auto - adezivă(cu adeziv),Translucid
3,static(fara adeziv),Translucid
Atunci când plasați comanda, vă rugăm să sugereze ce materiale îți place, în caz contrar va vom trimite auto - adhevive(Cu adeziv) material de la tine
Sfaturi cald : fereastra film ai primit se pare complet transparent, numai atunci când lipiți pe sticlă pot mata efecte show. (De obicei, va vom trimite un plus de 2 centimetri de film fereastră, puteți să-l taie pentru a încerca să-și inserați codul în avans).
Cum să utilizați :
1.Taie dimensiunea ferestrei film de care aveți nevoie, după aceea, vă sugerăm să separe un pic de hârtie de bază cu dinții sau alte moduri.
2.Acum puteți vedea partea buna . Vă sunt sugerate pentru a separa partea rămasă în apa cu un demachiant esență, sau poți separa prin spălare cu apă pe fereastra de film pentru a crește gradul de lubrifiere, astfel încât să se prevină fereastra de film de la lipirea.
3.După ruperea de hârtie de bază în afară, atingeți partea buna,daca se simte umed , puteți să-l lipiți pe sticlă.
4.Reglați poziția de film fereastră, apoi, racla uscat,se va lipi de sticlă ferm după ce este uscat.
Pentru mai multe detalii de utilizare a metodei, vă rugăm să verificați link-ul :
http : //www.aliexpress.com/store/product/how-to-use-for-window-films/1504506_32560354592.html
Livrare :
Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim :
Statele UNITE ale americii : 7-30 zile lucrătoare
UA : 10-60 de afaceri de zi
Europa : 10-60 zile lucrătoare
Brazilia : 30-60 de zile lucrătoare
Rus : 30-90 de zile lucrătoare
Cu toate acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.
Fiscale :
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet.
Feedback-ul :
1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.
3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Celelalte caracteristici

Tratament De Suprafață:
Colorate,Opac,Mat / Gravat,Relief
Caracteristică:
Auto-Adeziv
Funcția:
Decorative,Explozie-Dovada,Izolație Termică
Material:
PVC
Nume De Brand:
Yesmet
Tip:
Sticlă Filme
is_customized:
Yes

Oferte similare