Util 32 Buc kituri Cosmetice Profesionale de Machiaj Perie Multifuncțională Set de Pudră Dermatograf Perii de Lemn Machiaj Perie -30
Renovado

Util 32 Buc kituri Cosmetice Profesionale de Machiaj Perie Multifuncțională Set de Pudră Dermatograf Perii de Lemn Machiaj Perie -30

RON 48.00
RON 68.52

En la tienda


Util 32 Buc/kituri Cosmetice Profesionale de Machiaj Perie Multifuncțională Set de Pudră Dermatograf Perii de Lemn Pensule de Machiaj Caracteristici :
Tip De Element : Machiaj Perie
Material : Lemn
Cantitate : 32 Buc/Set
Dimensiuni : aproximativ 17 cm - 20 cm
Material Mâner : Lemn
Perie Material : Nylon,Par Sintetic
Folosit Cu : Seturi & Kituri
Geanta Culoare : : Negru Leater
Geanta Laminate-up dimensiune : 14cm(W) x 24cm(L) 5.5 în(W)x9.5in(L)
Culoare Mâner : : Lemn Natural
Net Greutate : 510 g /1.2 kg
Fibre antibacteriene nu va rupt.
Pachet : 32 x Pensule de Machiaj
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție.
Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată / Vânzător metoda de transport maritim ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ , vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema . Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Celelalte caracteristici

Tip De Element:
Pensula De Machiaj
Cantitatea:
32 buc
Numărul De Model:
D1011219
Material Mâner:
Lemn
Perie Material:
Nailon
Folosit Cu:
Seturi & Kituri
Nume De Brand:
MAKEUPEATING
Material:
Lemn

Oferte similare