turnare aluminiu Zbor Caz,640mmX640mm turnate din aluminiu cabinet, P5 și P10 cabine , 1 Pachet 6 de zbor caz
Renovado

turnare aluminiu Zbor Caz,640mmX640mm turnate din aluminiu cabinet, P5 și P10 cabine , 1 Pachet 6 de zbor caz

RON 1472.00

En la tienda

Notă : nu Pot fi achiziționate separat de zbor cazuri, trebuie să fie legate cabinet CONDUS de cumpărare LED die cast din aluminiu Caz de Zbor,P5 și P10 Die cast din aluminiu 640x640mm, 1 Pachet de 6 sau 1 Pachet 8 de zbor caz. Fără sudură de îmbinare Rapidă a instala Profilul de Companie
1. Cu profesional tehnic și echipa de dezvoltare, suntem o Fabrica direct specializat în led de control card, modul de afișaj led, alimentare pentru led-uri, led-uri, și alte led-uri de afișare accesorii etc.
2. Cu mai mult de 10 de ani de experiență, moderne de producție și echipamente de testare,perfect sistemul de management al întreprinderii,de înaltă calitate, de cercetare și echipa de management, de înaltă calitate led-uri de afișare controller, toate de mai sus ne face să devină popular furnizor.
3. Cu noastre de înaltă calitate și servicii, produsele noastre au fost exportate în diverse țări și regiuni din Asia de Sud-est, Australia, Europa și America etc.
De asemenea, furnizarea de Zbor Caz
dacă aveți nevoie pls contactati-ne.
Transport Expres
1. Am expediat în întreaga Lume.
2. Elementele sunt expediate din China prin EMS, UPS, Fed Ex, DHL, TNT și par avion (cu număr de urmărire) etc.
3. Timpul de livrare depinde de firma de curierat ,pe destinații, obiceiurile locale și alți factori; sperăm că ajunge la timp, dar asta internaționale de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale, sper că puteți înțelege dacă există orice transport întârziere cauzată de motive de mai sus.
Sau de Mare
Dacă doriți să livreze led display bord de mare pls spune-ne, vom cita ocean de marfă.

Celelalte caracteristici

Cip Tub De Culoare:
Plin De Culoare
Nume De Brand:
SZLIGHTALL
Numărul De Model:
P5 P10
Utilizare:
Interior
Funcția de afișare:
caz de zbor
Pixeli:
640X640

Oferte similare