EZ mtb biciclete de munte biciclete cyling disc de frână hidraulic bleed kit de ulei setul de unelte pentru marca de ulei mineral shimano toate seriile
Renovado

EZ mtb biciclete de munte biciclete cyling disc de frână hidraulic bleed kit de ulei setul de unelte pentru marca de ulei mineral shimano toate seriile

RON 63.00
RON 72.00

En la tienda


Se aplică : Shimano plin serie de Pene :
1. Două Anti-coroziune Cilindru, pentru mai Multe Timp de Sângerare
2. Furtun de silicon Fabricat în Japonia 3. Limba Engleză Manual De Utilizare 4. Profesionale Sângera Bloc, de Aproape și de Etrier adaptor 5. Face Sângerare la un loc de Muncă Ușor.
Imaginea de mai jos este doar afișarea adaptor pentru care marca frână, să nu fie toate pentru comanda de ambalare . Comanda ambalare detaliu de referință este următoarea reale de ambalare imagine și descriere a mărfurilor.
1.Timpul de livrare este de mentionat ca mai jos :
Tara
Aprox. Timpul de livrare
Statele Unite Ale Americii
8-15 zile lucrătoare
Marea Britanie / Australia
10-21 zile lucrătoare
Canada /Europa / Rusia
În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.
Asia De Sud Și Orientul Mijlociu
În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.
Brazilia / America De Sud
În mod normal, 14-28 zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 45 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.
2. Va vom livra în termen de 1 sau 2 zile după plata verificate .
3. Adresa ne va livra elementul este derivat din informații. Cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că adresa de livrare este infailibil.
4. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit bunurile dumneavoastră,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Toate element Vine cu Bază 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect. Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit. Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi. Toate articolele pot fi returnate pentru schimb numai. Cumpărătorul are responsabilitatea pentru toate returnare, inclusiv DOA sau defecte reveni.

Celelalte caracteristici

culoare:
A, B, C
Tip De Element:
Discuri De Frână
Nume De Brand:
DIHODA
Tip De Material:
Adaptor metalic si Plastic
Numele Modelului:
Pentru Shimano Tektro
Articol Diametru:
0inch
Lățime Produs:
0inch
Înălțime Element:
0inch
Element De Lungime:
0inch
Articol Greutate:
0kg
Caracteristici Speciale:
Biciclete De Munte De Frână Hidraulică Bleed Kit

Oferte similare