Placute de Frana ceramice Pentru SUZUKI GSF 650 SK5/SK6 Agreabila Bandit Non ABS 2005-2006 Spate OEM Nou, de Înaltă Calitate ZPMOTO
Renovado

Placute de Frana ceramice Pentru SUZUKI GSF 650 SK5/SK6 Agreabila Bandit Non ABS 2005-2006 Spate OEM Nou, de Înaltă Calitate ZPMOTO

RON 69.00
RON 95.04

En la tienda


BINE ATI VENIT LA ZPMOTO 'S SHOP
De Înaltă Calitate De Frana Ceramice
Compatibilitate : HARLEY DAVIDSON, HONDA, KAWASAKI MZ/MUZ SUZUKI
Echivalent cu EBC # FA254
Această Listă este pentru o Pereche de plăcuțe de frână pentru urmatoarele modele :
F= Fata - R= - Spate, F & R= Față Și Spate
Ușor De Instalare. Direct OEM montarea
Pachet : 1 Pereche x Plăcuțe de Frână (Ca in imagine)ZP Frâne produce trei tipuri de plăcuțe de frână special pentru scutere – plăcuțe de frână organice, Roșu de Carbon de frana Ceramice si sinterizate plăcuțele de frână.
Numai premium ingrediente non-toxice sunt utilizate atunci când aceste tampoane sunt fabricate ceea ce le face un produs eco-friendly, fără a compromite calitatea.Excelent tampoane la un preț affortable. Cea mai populara alegere.
Ceramic Composite brake pads livra excepțională de frânare de performanță și de operare de control pe o gamă largă de condiții de conducere – de la naveta zilnic, la sport touring, agresive autostrada sau de curse de stradă de echitatie. Carbon-Ceramice Rutier Compus tampoane sunt o evolutie a originalului, acum, cu un conținut de carbon mai mare. Acestea sunt dotate cu bun durabilitate și performanță, indiferent dacă dețin sau rece, uscat sau umed. Ele pot fi folosite pe ambele fontă și oțel discuri. Special formulate compozite ceramice extreme oferă putere de oprire atunci când "la rece" – chiar pe alee, sau "la cald" – după kilometri de autostrada munte. Vezi de ce experimentați alege Compozite Ceramice tampoane :
Superior performanța de frânare pe carosabilul ud sau uscat. Perfect pentru zi cu zi de echitatie sau de strada/autostrada utilizarea de sport.
- Extrem de silentios de amortizare a vibrațiilor compozite ceramice elimină practic frână "se pisa" zgomot și pad "țipa."
- Excelent dimineață rece de frânare de performanță. Nu warm-up este necesar ca sinterizate tampoane.
- Buna progresivă și controlată de frânare excepționale cu maneta de răspuns.
- Rapid termice de recuperare între mare energie se oprește cu un minim de înaltă temperatură de frână se estompeze.
- Creșterea rotor viață. Legat ductil metal cu incandescență structură reduce dramatic rotor port.
- Durabilitate Excelentă Și Performanță
- Extrem De Stabil Coeficient De Frecare
- Produs de Clasă mondială, OE A Mii De Biciclete
Este noua ta sursa pentru Motociclete si ATV-uri piese și accesorii. Mii de produse la pretul corect, Dacă nu vedeți în aliexpress Magazin , vă rugăm să ne contactați. Suntem adăugarea de noi lucruri de zi cu zi și ne putem bate, de obicei, cu orice preț! Plăcuțele de frână și discuri sunt critice pentru siguranța și ar trebui să fie inspectate în mod regulat. Semne plăcuțele de frână trebuie înlocuite includ : · Vibrații · Slefuire · Guițat · performanță Slabă
Putem accepta Alipay / Paypal / Western Union / Money Gram. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Ne va livra comanda dvs. în termen de 24 de ore de la primirea de plată verificată. Am expediat coletul în termen de 24 de ore de la China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail,Vom livra la Alipay adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.Am expediat în întreaga lume Prin Aer-Mail,termenul de Livrare este de 8-28 zile lucrătoare. EMS : 5-14 zile. DHL/UPS : 3-7 zile. Expediere rapidă : Express Mail Service este disponibil. Aveți nevoie să ne contactați cu privire la acest serviciu. Cumpărători - vă Rugăm să Rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Dacă te simți dezamăgit cu element, spune-ne în termen de 7 zile de la livrare. Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală de restituire sau de schimb.

Celelalte caracteristici

Articol Diametru:
6cm
Tip De Material:
Carbon-Ceramice Compozite
Nume De Brand:
DTRAD
Tip De Element:
Discuri De Frână
Element De Lungime:
5.975cm
Numele Modelului:
ZP254
Înălțime Element:
0.8cm
Articol Greutate:
0.23kg
Lățime Produs:
5.7cm
Caracteristici Speciale:
plăcuțe de frână

Oferte similare