De Vânzare La Cald Accesorii De Bucatarie Curat Instrumente Cârpe De Vase Rack De Aspirație Burete Titularul Clip Oar Raft De Depozitare Albastru Culoare Roșie Pentru A Alege
Renovado

De Vânzare La Cald Accesorii De Bucatarie Curat Instrumente Cârpe De Vase Rack De Aspirație Burete Titularul Clip Oar Raft De Depozitare Albastru Culoare Roșie Pentru A Alege

RON 1.00
RON 1.40

En la tienda


De Vânzare La Cald Accesorii De Bucatarie Curat Instrumente Cârpe De Vase Rack De Aspirație Burete Titularul Clip Oar Raft De Depozitare Albastru Culoare Roșie Pentru A Alege
Descriere : Material : Plastic Element de Lungime : 8cm/3.1" Element Lățime : 2 cm/0.8" Element Inaltime : 7cm/2.8" Fraier Diametru : 3.5 cm/1.4" Culoare : Albastru, Rosu Tip : Depozitare suporturi și Rafturi Clasificare : Non-pliere Rack Instrumente de Tip : Instrumente de Gătit Tip de Instalare : de Perete Tip Aplicabile Spatiu : Bucatarie Nu. de Niveluri : o Singură Caracteristică : Eco-Friendly de Utilizare : Instrumente de Tip : Depozitare suporturi și Rafturi,Rafturi Baie
Pachet :
1 x Raft de Depozitare
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!

Celelalte caracteristici

Tip:
Depozitare Suporturi Și Rafturi,Rafturi Baie
Clasificarea:
Non-pliere Rack
Nume De Brand:
Ouneed
Aplicabile Spațiu:
Bucătărie
Material:
Plastic
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
Utilizarea:
Bureților
Nr. de Niveluri:
Single
Tip De Instalare:
Montat Pe Perete Tip
Numărul De Model:
Burete Titularul Clip Oar Raft De Depozitare
Plastic Tip:
Plastic

Oferte similare