Fashional Acrilice Caseta de Țesut, Țesut de Depozitare Titular, Pătrat Dozator de Țesut TB006
Renovado

Fashional Acrilice Caseta de Țesut, Țesut de Depozitare Titular, Pătrat Dozator de Țesut TB006

RON 62.00
RON 71.60

En la tienda

De Înaltă Calitate Șervețel Cutie, Acrilic Cutie De Tesut, De Depozitare Din Plastic Titular
Caracteristică :
(1) Acest rafinat acrilic cutie de tesut de acoperire este foarte potrivit pentru hoteluri , restaurante , uz casnic moderne . foarte popular cu multe diferite custoemers .
(2) Pentru aceasta mama ne suportul este fabricat din material acrilic.
(3) Mărimea : 12.8x12.5x12.5cm
(4) Pachet foaie de lucrări.
Pentru Clienții :
Multumesc pentru vizita magazinul nostru. Suntem siguri că vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune noastre de produse de calitate la prețuri foarte rezonabile. Ce vom urmări întotdeauna este satisfactia dumneavoastra complet și pe termen lung de cooperare de afaceri, dar nu absolut una sau două afaceri șansă. Deci, am sincer sper sa te bucuri de cumpărături pentru produsele noastre și de serviciile noastre profesionale. Dacă aveți orice îndoială sau orice întrebare, vă rugăm să căzut liber pentru a ne anunța.
La orice întrebare ar primi atenție și mai rapid răspunsurile. Livrare :
Metode de livrare ca EMS, DHL, UPS, Fed Ex, TNT și China Post de aer sunt toate disponibile. Puteți face alegeri ca pe comoditate. După shippment, ne-ar informa o piesa Nr. pentru fiecare comandă și puteți urmări comenzile de pe aceste site-uri oficiale.
Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.
Politica De Retur :
Ne puteți cere pentru o restituire sau orice înlocuire în cazul în care :
Elemente greșit a fost trimis la tine
Mărfurile defecte pe care le găsiți problema pe calitate.
O cantitate mai mică decât ai comandat
Dacă doriți să se întoarcă la elementele, trebuie să ne contactați în termen de 3 zile după primirea de bunuri și, de asemenea, vă rugăm să ne oferi cele legate de profit. Dacă este vina noastră, în faptă, atunci ne-ar returna banii sau să înlocuiască bunurile pentru tine. Principiile noastre de a face afaceri :
* Sincer mai bune clienților servicii și cele mai bune produse de calitate.
* Servicii profesionale si preturi rezonabile
* Excelent comerciale integritate
* Rapid și în condiții de siguranță de transport
* 100% satisfacție de garantare Feedback-ul :
1, depindem de satisfacție a clienților noștri pentru a reuși. Noi prețuim fiecare client. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
2, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut lăsați un feedback pozitiv cu 5 Stele, vom fi bucuroși să facă același lucru pentru tine.
3, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negativ (3 stele de mai jos) feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cu care vă întâlniți, vă Mulțumim pentru înțelegere.

Celelalte caracteristici

Stil:
Modern
Metoda De Stabilire A:
Tip De Scaun
Numărul De Model:
TB006
Tip:
Țesutul Caz
Cerere:
Cameră
Material:
acryl
Aplicabile Țesut:
foaie de hârtie
Forma:
Pătrat
culoare:
negru si maro

Oferte similare