Mici Dental Lab Echipamente de Turnare Centrifugală Mașină de Topire și Turnare Diverse Dentare Mare-Punct de topire Aliaje
Renovado

Mici Dental Lab Echipamente de Turnare Centrifugală Mașină de Topire și Turnare Diverse Dentare Mare-Punct de topire Aliaje

RON 358.40

En la tienda


[Introducere] Centrifugale de turnare machine este frecvent utilizat oral prosthodontic mecanic echipamente, cu toate tipurile de dinti de metal de topire și turnare, pentru a obține toate tipurile de proteze stenturi, inlay, turnare coroane și punți, etc.
[Note] produs cu structură simplă este pentru export și ușor pentru a fi operat.Atunci când utilizați, vă rugăm să acorde o atenție la mai multe puncte după cum urmează : 1. Asigurați-vă că platforma este ferm și stabil, și creuzetul este în locul potrivit; 2. Stația de lucru ar fi destul de bun dispozitiv de protecție pentru a preveni topirea metalului din stropirea să rănească lucrător; 3. Atunci când funcționează, să acorde o atenție la inerția de primăvară pentru a evita lovirea de mână; Menține curat și uscat; 4. După turnare, ar trebui să îndepărteze echipamentele și de a scăpa de reziduuri.
[Pachetul Include] Mașină × 1 pc bun venit pentru a contacta Sophia liber dacă există orice întrebare.. bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru : Notă : draga client, vă rugăm să lăsați-ne complet corect numele și adresa atunci când plasarea comenzii , în cazul în care pachetul fi returnate. Dacă pachetul fi întors când m-ai lăsa o adresă greșită,nu ne angajează datoria. Eu nu angajează Taxe Vamale, și eu nu sunt responsabil în cazul în care pachetul este blocat la Vamă, așa că vă rugăm să verificați Politica Țării în cazul în care mărfurile sunt permise a fi importate. Atunci când alegeți DHL/Fed Ex, vom verifica dacă adresa dvs. este o Zonă de la Distanță. Am f este, Zonă de la Distanță Taxa este necesar să fie încărcat. Uneori ne va schimba modul de transport maritim care și alegeți cea mai potrivită metoda de transport pentru tine, dar timpul de transport este același, și încă mai are informații de urmărire on-line. Doresc să înțelegeți, vă mulțumesc!

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
tjiris
Tip:
Proteza Curat
Tip:
dentare echipamente de laborator
Numele produsului:
centrifugale de turnare machine
Pachet:
cutie
Transport Dimensiuni:
40*23*22cm
Ambalare greutate:
8 kg
NET WT:
6.5 kg

Oferte similare