GT35 GT3582R -3 T3/r .82/r .70 400-600HP Anti-Surge 4 șuruburi turbo Supraalimentare
Renovado

GT35 GT3582R -3 T3/r .82/r .70 400-600HP Anti-Surge 4 șuruburi turbo Supraalimentare

RON 748.00
RON 996.84

En la tienda


GT35 GT3582 R T3/r .82/r .70 400-600 HP Anti-Surge 4 șuruburi turbo Supraalimentare
Turbo, model : GT35 GT3582 R rulment tip : umede float rulment răcite cu ulei : tip&racit cu apa putere : 400-600hp compresor detalii : aer 0.70 anti-val de admisie aer 4.00" aerul 2.50" inductor 61.40 mm exducer 82.00 mm Turbina detalii : o/r .82 turbina flanșă standard T3 Evacuare 4 Bolt inductor 68.00 mm exducer 52.30 mm
Plata
Escrow,Western Union,transfer Bancar (T/T),card de Credit, etc.) condiția de Ali Express Escrow numai.
Transport
Toate produsele vor fi livrate la Aliexpress Escrow adresă înregistrată, asigurați-vă că toate adresele sunt corecte înainte de a cumpăra. Ne-suport transport prin DHL,Fe DEX,UPS,TNT,EMS sau alte expediere etc. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.De obicei, ne declara o valoare mai mică și semn "de probă" pentru a minimiza taxele. Toate produsele sunt de brand nou, nu a fost folosit, și încă în ambalajul original, dacă nu se precizează altfel. Postul va fi livrat imediat în termen de 1-2 zile lucrătoare după confirmarea de plată.Elementul Numărul Pistei vor fi furnizate. Toate fotografiile afisate sunt pentru scop ilustrativ, și sunt reprezentative pentru tipul și modelul turbo fiind oferite în descriere.Produsul oferit este o înaltă calitate aftermarket produs.
Customer Care
Ca un client al nostru a turbinei de supraalimentare, având grijă de tine este Prioritatea noastră numărul 1, dacă există probleme cu ordinele noastre, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem ajuta pentru a rezolva orice situație. Dacă doriți să ne contactați : vă Rugăm să ne trimiteți un mesaj online. Linia noastră de afaceri poate fi ocupată la ori, dacă nu există nici o ridica sau de a răspunde, ne e-mail și e-mail va fi răspuns în termen de 24 de ore. Vom lua măsuri suplimentare și de îngrijire pentru a asigurați-vă că pachetul ajunge deteriorat și ca publicitate, cu toate acestea, apar erori, iar comunicarea este esențială în aceste cazuri. Să ne știu ce e în neregulă și ne va oferi întotdeauna beneficiul îndoielii.
După-vânzare de Politică
Turbina shell zero ,scurgeri de ulei și așa mai departe defectele cauzate de producător este să aparțină de garanție de aplicare. serviciu gratuit pot fi furnizate în 6 luni de primit de la turbo! Dacă există o eroare de computer cu un produs și nu e în stoc, veți fi notificat imediat și de rambursare va fi emisă în termen de 3 zile. Elemente care nu pot fi montați va necesita instalare profesionala factura pentru retur. În caz contrar, nu există nici o întoarcere pentru restituiri, oferim credit de schimb. ELEMENTELE NU VIN CU INSTRUCȚIUNI - CUMPĂRĂTORI FERIȚI-vă de instalare Profesionale și/sau de asistență este puternic sugerat. Dacă aveți întrebări tehnice legate de produsele noastre vă rugăm să ne contactați pentru a solicita să vorbesc cu mecanicul de serviciu. Vă rugăm să rețineți, cumparatorul isi asuma toate riscurile și răspunderea dacă ei decid să-l instalați fără ajutor profesionist.
Politica De Returnare
Odată ce oferta sau pentru a cumpara acest produs, sunteți de acord cu următoarele politica de returnare; Toată marfa se vinde așa cum este descris. O rambursare completă va fi emis dacă un înlocuitor adecvat nu este disponibil atunci când yourreturn ajunge. Costurile de returnare sunt responsabilitatea clientului. Putem doar accepta schimb dacă elementul este primit incorect sau defect
Feedback
Ne străduim pentru servicii de 5 STELE MAGAZIN ,Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi.Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele primite,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema.

Celelalte caracteristici

Numele Modelului:
GT35 GT3582 GT3582R -3
Lățime Produs:
22inch
Tip De Material:
Fier
Înălțime Element:
20inch
An:
-
Caracteristici Speciale:
Da
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Tip De Element:
Turbo
Element De Lungime:
20inch
Deplasare:
-
Nr. de Cilindri:
4 Cilindri
Articol Greutate:
11kg
Nume De Brand:
westmove
Producatorul Auto:
GT3582
Turbo Model :
GT35 GT3582 GT3582R -3
Locul de Origine:
China

Oferte similare