6pcs/set Aleator de Dinozaur Magie Margele de Apă în Creștere-apa-ballsFor KidsToy Cadou de Flori Cultiva Hidrogel Polimeric Cristal Sol
Renovado

6pcs/set Aleator de Dinozaur Magie Margele de Apă în Creștere-apa-ballsFor KidsToy Cadou de Flori Cultiva Hidrogel Polimeric Cristal Sol

RON 3.00
RON 3.64

En la tienda


Culoare : Multicolor
Cantitate : 12buc /set Funcția : Non-decolorare,Non-Toxic,100% Biodegradabil,Non-Inflamabil. Un instrument de mare de învățare,copiii ocupat pentru ore,te distrezi experimente, Multe utilizări pentru decor pentru nunti, dusuri,decor Ideal pentru lumânare,de mătase și flori tăiate aranjamente,florale și mai mult. Mai puțin costisitoare și mai atractiv decât marmura sau pietre Ideal pentru home decor,artizanat,florale departamente și mai mult!
Când primiți pacakage,ai nevoie de puy-le în apă ,
apoi au waill devenit treptat lager.
Mai mult apa ,acesta va deveni mai mare.Este atât de magic!
12buc/set Zodiac Magie Margele de Apă în Creștere-apa-bile Hidrogel Polimeric Cristal Solului Pentru Copii Jucărie Cadou de Flori Cultiva
termenii de livrare vă rugăm să asigurați-vă că ați scris denumirea completă / adresă completă / corectă codul poștal și numărul de telefon. dacă aveți nevoie pentru a schimba informații de transport maritim,pls spune-ne cât mai curând posibil. china post air mail : în mod normal, durează 15 - 90 de zile lucrătoare de la wordwide. (vă rugăm să rețineți că "vânzătorul este metoda de transport" nu se poate urmărite,vă rugăm să selectați china post air mail) epacket : 10-30 zile . express : 5-10 zile.(ems 10 -20 de zile) Important : în Conformitate cu Aliexpress reguli,dacă nu-l primească după ce am trimis 60 de zile (Brazilia / Rusia / Argentina sunt 90days ),va vom returna banii imediat. dar există mulți factori necontrolabili pe de transport maritim internațional,cum ar fi,natura dezastru / sarbatori / post strik / război etc. astfel de bunuri poate amânată câteva zile sau pierdut,sper că vă puteți aștepta mai mult de 60 zile sau 90days. multumesc pentru amabilitate, înțelegere și răbdare, dacă nu au primit colete în mod normal timp,pls contactati-ne pentru verificarea.dar nu deschide disputa fără cotact. restituire & a se întoarce dacă există probleme cu produsul nostru, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea elemente. dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau de deschidere, litigiul împotriva noastră, ne va fi foarte fericit pentru a rezolva orice întrebări . toate produsele trebuie să fie returnate în condiții inițiale, sau vom refuza de a face o rambursare. cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele avut loc în revenirea proces.
Feedback-ul
1.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și sevice, vom aprecia foarte mult dacă ai să ne dea de cinci stele, feedback-ul!
2.Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Ne propunem pentru a rezolva toate problema.
3.Pentru elementele neîncasate, rupte sau defecte, înainte de a părăsi orice feedback, vă rugăm să ne contactați pentru rambursare sau reship. Mare multumesc!!!

Celelalte caracteristici

Tip:
cristal sol
Numărul De Model:
Y12
Tip:
Animale De Cristal Sol
culoare:
Pline De Culoare,Alb,Negru,Rose,Galben De Aur
e-personalizate:
Da
stytle:
Hidrogel
cantitate:
6pcs/set

Oferte similare