100 pc 6.0x1.2mm DC Putere de sex Masculin Conector Adaptor Mâner de Plastic Galben Cap
Renovado

100 pc 6.0x1.2mm DC Putere de sex Masculin Conector Adaptor Mâner de Plastic Galben Cap

RON 190.00
RON 220.76

En la tienda


100 buc 6.0x1.2mm DC Putere de sex Masculin Conector Adaptor Mâner de Plastic Galben Cap Cantitate : 100 buc Stare : Brand New
Spec : - DC de Putere de sex Masculin Conector
- Diametru exterior : 6.0 mm
- Diametru : 1,2 mm
- Mâner De Plastic
Negru - O Parte Capul. Nr. : DC Plug Cumpărătorii Internaționale - vă Rugăm să Rețineți :
a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător modelului responsabilitate.
b) vă Rugăm să verificați cu țara modelului biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Festivalul de primăvară Vacanță de preaviz!!! Stimate client, vă Mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru on-line. Cu toate acestea, vom întârzia să livreze toate elementele după Festivalul de Primăvară din perioada de Vacanță ( 5 Feb 2018 ~ 25 Feb 2018 ). Toate comenzile, termenul de Livrare va crește de 20 de zile. Dacă nu aveți suficient timp și răbdare să aștepte pentru colet. În perioada de Vacanță nu se poate accepta mult procesul de livrare, vă rugăm să nu comanda. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să rețineți timpul de livrare a comenzilor ! ! !
Dacă nu puteți accepta, puteți alege diferite metode de transport.
În caz contrar, vă rugăm să nu cumpere
Ne sunt situate în China cea mai mare piață de electronice, Huaqiang de Nord a Pieței. Oferim, de asemenea, telefon mobil, piese de schimb și reparații de calculatoare părți. Dacă aveți nevoie de ajutor și de service, vă puteți simți liber să ne contactați.
O cantitate mai mare , discount Mai mult.
Feedback-ul :
1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!
2) va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.
3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!
Politica De Retur :
1. Dacă nu vă place elementele pe care le-a primit, pls retur bunurile înapoi la noi în termen de 7 zile atunci când le obține.
2. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare. La primirea elemente, va vom returna imediat.
Contactați-ne :
Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați frist!
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !!!

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
MAXRUINOR
Tip:
Adaptor
Cerere:
Iluminat

Oferte similare