5PCS/LOT XL6009 Stimula Step-up Modul de Alimentare LED-uri Voltmetru Reglabil stimula modul de circuit integrat
Renovado

5PCS/LOT XL6009 Stimula Step-up Modul de Alimentare LED-uri Voltmetru Reglabil stimula modul de circuit integrat

RON 54.20

En la tienda


Bine ati venit la Magazinul nostru
Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați
Caracteristici produs :
1. Cu un voltmetru, potrivit voltmetru de eroare este de + / - 0.1 V, gama de 5 ~ 35 V. (notă : tensiunea de intrare este mai mică de 4,5 V, nu lucrez la bord voltmetru nu este afișată)
2. Volum mare 5 * 5 buton de apăsare a comutatorului de măsurare de intrare sau de ieșire de tensiune și indicatorul arată care tensiunea la borne este măsurată. Primul boot default digital tub afișa tensiunea de intrare și de intrare lumină strălucitoare; Atingeți butonul, digital tub de afișare tensiune de ieșire și de ieșire de lumină este. Și să păstreze ultimul set, chiar dacă butonul de alimentare din nou
3. Contorul poate fi închisă, apăsați lung pe comutatorul 1 secunde sau mai mult și la mai puțin de patru secunde, poate închide drumul. Voltmetru este oprit, atât timp cât apăsați scurt comutatorul, apoi deschideți voltmetru.
4. De intrare și de ieșire eroare de măsurare de tensiune funcția de calibrare, apăsați lung pe comutatorul de mai mult de 4 secunde, să meargă și apoi introduceți eroare de măsurare de tensiune funcția de calibrare, în acest moment, ÎN lumina capătul de intrare (de calibrare), digital tub sclipire arată un rezultat pozitiv (fabrica parametru este 0.0), apăsați scurt butonul poate schimba această valoare (interval numeric de 0,5 ~ 0.5, unitatea este V), a declarat pozitiv în sus de etalonare, calibrare jos negativ de spus. După calibrare valoarea de la intrare pentru a regla buna, apăsați lung butonul pentru mai mult de 2 secunde, a intrat în eroare de ieșire de calibrare după drumul, de data asta lumina terminalul de ieșire (de calibrare), și a afișa valoarea de ieșire de calibrare, reglare metoda este aceeași ca și cea de intrare, de ieșire în bună parte după valoarea de calibrare, apăsați lung butonul pentru mai mult de 2 secunde, să mergem după salva setul de valori și a reveni la afișarea normală de tensiune, setați valoarea de corecție are efect imediat și nu pierde atunci când arunca alimentare. (cu această funcție, puteți satisface o precizie mai mare cerință)
5. Cu blocuri terminale, nu ciocan de lipit poate, de asemenea, ușurința de utilizare, și să păstreze linia de sudură punct de conexiune
(tensiunea de intrare trebuie să fie mai mare decât tensiunea de ieșire mai mare de 1 v)
6. Curentul maxim de ieșire poate fi la fel de mare ca 3, sugerează curent de lucru este controlat în 2 o, mai mult de 2 o chiuveta de căldură
Banktransfer
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
8. Timp De Livrare : Țara Aprox. Timpul de livrare
China Post Air-Mail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 20-30 de zile lucrătoare, Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 20-30 de zile lucrătoare Altă Țară 20-30 de zile lucrătoare Fedex sau DHL America de Nord, Australia, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 3-7 zile lucrătoare Altă Țară 5-10 zile lucrătoare
1.

Celelalte caracteristici

Tip:
Regulator De Tensiune
Nume De Brand:
Megmoki
Starea:
Noi

Oferte similare