De Vânzare La Cald Absolut Silențios Dormitor Ceas De Perete Decor Scurtă Stil De Decorațiuni Interioare Ceas De Perete 12 Cm Fata Ceas De Perete Decor Ceas
Renovado

De Vânzare La Cald Absolut Silențios Dormitor Ceas De Perete Decor Scurtă Stil De Decorațiuni Interioare Ceas De Perete 12 Cm Fata Ceas De Perete Decor Ceas

RON 144.00
RON 159.80

En la tienda


De Vânzare La Cald Absolut Silențios Dormitor Ceas De Perete Decor Scurtă Stil De Decorațiuni Interioare Ceas De Perete 12 Cm Fata Ceas De Perete Decor Ceas
Nume : Familia decorative ceas de perete
În carcasă; 12 inci, carcasă metalică
Fata ceas : toate PP
Mișcarea : mișcarea tăcut Matura
Oglindă : Sticlă
Spate : Mat ABS
Indicator : Indicator de cupru maneca
Culoare : Alb Negru Rosu
Dimensiune : 30cm * 30cm
Greutate : 0.80 KG
Transport
1.Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți întrebări pe articole.
2.Când plasați o comandă. vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim. vom trimite articolele în 1-9 zile după ce a confirma plata.
3.Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o în Ali Express, Dacă doriți să modificați vă rugăm să ne informați înainte de a trimite articole.
4.Transport gratuit comanda va fi livrata prin China post Air Mail sau 4 PX și alte logistica verde.
am can EMS. Fed Ex, DHL . UP.TNT. livrare.
5.China post Air mail, în mod normal, nevoie de aproximativ 15-25 de zile lucrătoare să sosiți după ce a fost postat cândva pentru custorms sau vreme problema, câștiga fi amânată câteva zile, acesta poate fi de până la 30-50 de zile lucrătoare.
6. Nu vom suporta cumparatorul e tarifar de import!
Client Service
1.Atunci când primiți pachetul, vă rugăm să deschideți-l pentru a verifica înainte de a semna. Dacă este deteriorat, vă rugăm să cereți o Deteriorare dovada de Compania de livrare , cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu cel logistic. compania a kecover costul de deteriorare sau pierdere .
2.Va garantam ca toate produsele noastre sunt e după cum se menționează în descrierile lor, ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.
3.Produsele noastre sunt de la fabrica de stoc, astfel încât să putem oferi produse de înaltă calitate.
4.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail . cele mai multe e-mailurile vor fi răspuns în termen de 12 ore de afaceri.
Feedback-ul
Dacă aveți probleme cu obiecte sau servicii. vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un neutru sau negativ, feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice probleme întâlnite, Acest lucru este important deoarece ne va ajuta să îmbunătățim serviciile noastre și pentru a vă servi mai bine pentru data viitoare. Dacă sunteți mulțumit. vă rugăm să ne dea 5 stele!

Celelalte caracteristici

Tip:
Ceasuri De Perete
Diametru:
30cm
Material:
Sticla Si Cristal
Caracteristică:
Stil Antic
Rezervă De Energie De Tip:
Cuarț
Numărul De Model:
123
Tip Display:
Ac
Combinație:
Separă
Lungime:
300mm
Model:
Rezumat
Forma:
Singură Față
Lățime:
3.5cm
Forma:
Circular
Ceas De Perete Tip:
15 mm Grosime Placa
Aplicabile De Plasament:
camera de zi
Stil:
Scurtă
Greutate:
750g
Corpul Material:
Metal

Oferte similare