1buc Lavabil Silicon 2 Butoane Cheie de Mașină Caz Acoperire Pentru Honda Jazz Civic Vezel Jade City se POTRIVESC HR-V HRV
Renovado

1buc Lavabil Silicon 2 Butoane Cheie de Mașină Caz Acoperire Pentru Honda Jazz Civic Vezel Jade City se POTRIVESC HR-V HRV

RON 7.96

En la tienda


Interesante legate de Produse

Nume produs : Silicon cheie de Mașină Caz
DESCRIERE :
1. Realizate din material de Silicon
2. Lavabil, flexiable, flexibil.
3. Culoare : vă Rugăm să fie remarcat DOAR "Strălucire de Lumină Verde" și "Strălucire de Lumină Albastră" este de culoare strălucire în întuneric. Alte culori cum ar fi Negru, Roșu,Trandafir roșu etc. NU sunt stralucesc in intuneric!
4. Se potrivesc pentru Honda Jazz Civic Vezel Jade City se POTRIVESC HR-V HRV
(Vă rugăm să verificați imaginea de mai jos pentru real Cheie de Masina care se potriveste pentru cheie de caz)
LISTA DE AMBALARE :
1 buc Cheie de Mașină Caz

ATENȚIE : Numai următoarele cheia de la mașină se poate utiliza cheia noastră de caz. Vă rugăm să verificați-l cu atenție. Vă mulțumesc!
Caracteristici de Silicon Cheie de Mașină Caz
Imagini De Produs :
Mesaj pentru clienții noștri de valoare : 1.Suntem dedicat pentru a furniza rezonabil de calitate la un pret rezonabil. 2.apreciem feedback și comentarii. 3.atunci când nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să comunice cu noi pentru a rezolva problemele. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi o satisfatory soluție. Deci, vă rugăm să nu ne lăsați rating negativ.Vă rugăm să ne dea o șansă de a vorbi cu tine. Plata : se accepta doar plata permis de Aliexpress.Atunci când vă înregistrați cu Aliexpress, va avea orientări legate de Aliexpress. Livrare : 1.Noi va pleca coletul cât mai curând posibil. În mod normal, în termen de 1-7 zile. 2.Pentru livrare normală, cum ar fi China Post Aer Înregistrat mail, este nevoie de 20 zile-60 zile pentru a ajunge la tine, în funcție de diferite țări și regiuni. Pentru Express de Livrare, cum ar fi EMS, în mod normal, se va livra la tine în termen de 7-20 zile. Cu toate acestea, pentru toate metoda de transport maritim, nu putem să le controleze, așa că, te rog, nu da vina pe noi, pe timp de transport maritim, care este în afara controlului nostru. Cum de a colecta coletul? 1.Pentru e-mail înregistrată servicii, cum ar fi China Post Aer Înregistrat Mail,în mod normal, oficiul poștal local va trimite o "Parcelă de Colectare a scrisoare" la adresa ta. Apoi aduce acest "Parcelă de Colectare chitanta", împreună cu cartea de IDENTITATE, și du-te la oficiul poștal local de a pretinde coletul. 2.Pentru servicii de curierat Expres, cum ar fi EMS, aveți nevoie pentru a furniza o adresă de contact număr, livreaza vă va contacta atunci când acestea sunt de livrarea coletului. Si va va livra coletul la adresa ta. Garanție : 1.dacă ați găsit produsul este defect până când îl primiți, poti returna produsul la noi. Cu toate acestea aveți nevoie pentru a fi responsabil pentru costul de transport maritim. 2. Numai orginal produs în ambalajul original pot fi returnate. VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ SUNTEȚI CLIENȚII NOȘTRI!

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
MICOCHE
Tip De Material:
Gel De Siliciu

Oferte similare