100buc o mulțime Ridicata USB HDD Hard Disk Cablu de Transfer Kit pentru Xbox 360 Slim pentru Microsoft
Renovado

100buc o mulțime Ridicata USB HDD Hard Disk Cablu de Transfer Kit pentru Xbox 360 Slim pentru Microsoft

RON 1705.56

En la tienda

Promoții
Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru, vă rugăm să selectați limba, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați! Bine ati venit la comanda în vrac, de calitate este garantată, preț are avantaje!
Produse Legate De Fotografie De Produs
100buc o mulțime Ridicata USB HDD Hard Disk Cablu de Transfer Kit pentru Xbox 360 Slim pentru Microsoft
Notă : Important! Vă rugăm să confirmați acest punct este modelul de care aveți nevoie înainte de plasarea comenzii. Cele mai multe piese de reparații este adecvat numai pentru model special. Acest articol vine cu Nici un Manual , Nici un Ghid de Instrucțiuni, Nici un Ghid Video. Instalare profesională este nevoie de calificare. Pentru a garanta toate piesele de schimb este în stare bună, am avut de testat înainte de expediere. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru deteriorarea acestui element duce de instalare greșită sau greșit de cumpărare.
Descriere Produs
100% brand nou de Înaltă calitate, Ușor de a transfera fișiere de la 360 Slim HDD-ul la PC/laptop Ușor de utilizat. Utilizați software-ul inclus și va fi capabil de a accesa și edita fișiere de pe Xbox 360 Slim hard disk Driver CD-ul este inclus Transfer de Date prin Cablu pentru Xbox 360 poate transfera cu ușurință toate datele dumneavoastră va fi capabil de a vedea și edita fișiere computerul va detecta HDD-ul și a instala automat Notă : comanda în vrac se pot trimite prin DHL pentru gratuit
Ambalaj Conținut
100buc × Cablu 100buc x Driver de Plată
Ali Express acceptă Visa, Master Card, Maestro Card de Debit, Western Union, și transfer, prin intermediul băncilor. Pentru a afla mai multe despre metodele de plată pe Ali Express, vă rugăm să consultați "Centrul de Ajutor"
Transport
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Putem livra la comanda adresa de livrare NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plăti. Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Celelalte caracteristici

Compatibil Marca/Model:
Microsoft
Nume De Brand:
xunbeifang
Numărul De Model:
Negru
MicroSoft Model:
Xbox360
Se aplică:
pentru Xbox 360 Slim
MicroSoft Model:
Xbox360

Oferte similare