Noi biciclete de Munte T800 UD complet din fibră de carbon stem Drum de carbon biciclete stem 31.8*80/90/100/110/120mm MTB piese de gradul 10 Gratuit nava
Renovado

Noi biciclete de Munte T800 UD complet din fibră de carbon stem Drum de carbon biciclete stem 31.8*80/90/100/110/120mm MTB piese de gradul 10 Gratuit nava

RON 170.24

En la tienda


DESCRIERE si MATERIALE Material : Plin fibra de carbon (Japonia T800 fibră de carbon)
Clemă de suport Diametru : 31.8 mm
Steerer Diametru : 1-1/8" (28.6 mm)
Lungimea tijei : 80/90/100/110/120mm( cand faci comanda, te rog spune-mi dimensiunea preferată în ordinea "notă" ,în caz contrar va trimite o dimensiune aleatorie pentru tine.)
Înălțime : 41mm
Stem Unghi : +10/-10
Culoare principală : cum ar fi imagini ( putem de asemenea face cu logo-ul, și bine ați venit colaboratori din întreaga lume pentru en-gros și personalizat-a făcut. )
Finisaj : lucios / mat (default luciu)
Greutate : aprox 210 g(110mm) Bicicleta Tip : Munte / biciclete Rutier Un an garanție de calitate Trecut EN14766 ; EN14781 Standarde și JAPONIA JIS Standarde. Observație : China Post Air Mail este foarte lent, durata medie de livrare este de aproximativ 30 de zile, dar uneori trebuie să așteptați aproximativ 45-60 zile.Dacă aveți nevoie de produsul nostru, în urgență, vă rugăm să nu alegeți China Post Air Mail. Vă recomandăm să alegeți EMS . Vom dedica noi înșine pentru a face de înaltă calitate, dar cu preț ieftin părți de biciclete de carbon, Noi bun venit colaboratori din întreaga lume pentru en-gros și personalizat-a făcut. Ce e mai mult, putem accepta DIY pentru produse, cum ar fi adăugați numele dvs., schimba culoarea și preferă model. Livrare :
1 transportul este transport gratuit prin poșta aeriană, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90 CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete sau mai multe colete prin poșta aeriană.
2 Instrucțiuni : greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați. 3 timp de Livrare :
1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile
2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni 4 Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.
5 Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
După-vânzare de servicii :
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri :
1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.
2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3 Produs de calitate program de procesare :
1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.
Fiscale :
Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, Clearance-ul este responsabilitatea cumpărătorului, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele. Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să Responsabilă pentru transportul de marfă și acasă.
Feedback-ul :
1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.

Celelalte caracteristici

Furculita Clemă Diametru:
1-1/8 (28.6 mm)
Clemă De Suport Diametru:
31.1 - 32.5 mm
Material:
Fibra De Carbon
Înălțime:
36 - 45mm
Dimensiune:
31.8*80/90/100/110/120mm
Finisaj:
luciu ; matt(implicit luciu)
de stat:
100% nou

Oferte similare