Pentru Renault Samsung QM3 captur 2014 2015 fibra de carbon autocolant Auto Scuff Placa Pragului de Ușă benzi pedala de bun venit accesorii auto
Renovado

Pentru Renault Samsung QM3 captur 2014 2015 fibra de carbon autocolant Auto Scuff Placa Pragului de Ușă benzi pedala de bun venit accesorii auto

RON 48.00
RON 62.76

En la tienda


Bine ati venit la magazinul nostru.
Punctul nostru este de 100% , aceeași ca în descriere. Avem bogat de comerț internațional și transport maritim experiență. va putem oferi de bună calitate și servicii excelente și vă ajută să economisiți costul. Mai multe și mai multe de aur și de argint standard cumpărători de cumpărare o mulțime de diferite articole din magazinul nostru și să le vândă în țările lor. Așteaptă cu nerăbdare să cooperarea cu tine în curând. Pentru Renault Samsung QM3 captur 2014 2015 fibra de carbon autocolant Placă de Uzură Pragului de Ușă benzi pedala de bun venit accesorii auto
1.Nume produs : accesorii auto pragului de ușă scuff pedala de bun venit pragul de fibra de carbon Proteja Autocolante
2.Material : fibra de carbon
3.Pachet : 4 buc pe set (2 buc fața pragului ușii scuff coperta+2 buc usi spate cu prag de uzură cover)
4.Aplicabile Masina : Renault Samsung QM3 captur 2014 2015 montarea este foarte ușoară. au lipici pe spate.vă rugăm să urmăriți video
Notă : când instalați un autocolant
puteti presara niste apa pe spatele autocolantului decât vă puteți muta autocolante în mod liber să-l evite atingerea poziție greșită
Va vom trimite gratuit un răzuitor
Înainte de a instala,aveți nevoie pentru a curăța mașina ta
Apăsați pe aer, cu degetul sau cu racleta
Cum să Plătească?
1.Se accepta doar alipay pe aliexpress, puteți plăti cu cardul de credit coș, nu este nici o problema. După cum știm,alipay vă permite să trimiteți plata rapid și în condiții de siguranță on-line.
Cum de a livra?
Doar nava elementul de la adresa de pe aliexpress. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile. Dacă doriți să ne trimiteți o adresă, vă rugăm să schimbați adresa corectă în aliexpress înainte de a plăti.
Despre Taxe Vamale și Taxe de Autorizare
După cum știm,taxe vamale și fiscale ar trebui să fie plătit pentru fiecare produs în cazul în care elementul este deschis și verificate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră. Prețul nostru nu include Taxele, Valoarea Taxelor Vamale Clearance-ul comisioane și alte Taxe. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de plasarea comenzii.
Dacă elementul se întoarce la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe,ne-ar trimite din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe.
Dacă doriți pentru a ajuta la reducerea taxelor vamale, vă rugăm să ne contactați și să ne spuneți cât de mult valoarea ar trebui să fie marcate pe factură. apoi, vom face ca ceea ce ai spus.
Cum de a urmări?
Noi va oferim transport număr pentru tine după ce ne trimite articol pentru tine. puteți urmări acest transport număr în 3-5 zile lucrătoare mai târziu în China Post-ul. Se spune că ne-au trimis acest articol pentru tine. De asemenea, puteți urmări acest transport număr în Post-ul de țară după acest articol a plecat de la china vamale. Dacă veți găsi că nu poți urmări acest transport număr în post-ul de țară, poate la oficiul poștal nu a încărca informații de transport maritim pentru site-ul sau este amânată pentru a încărca,dar este mai trimit acum. Nu vă faceți griji nimic.
Cum să se întoarcă?
Vom accepta să se întoarcă acest articol, dacă nu-ți place după ce ai obținut. Dar trebuie să plătească costul de transport maritim atunci când trimiteți-l înapoi. Adresa noastra de returnare este scris pe aliexpress, așa că vă rugăm să trimiteți elementul înapoi la adresa corectă. Dacă nu puteți găsi, vă rugăm să ne contactați,atunci va vom oferi detalii cu privire la adresa noastră.
Cum pentru rambursare?
1.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o SCUZĂ dacă nu puteți obține acest element în cele din urmă.
2.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o scuză dacă acest element este deteriorat sau rupt în procesul de livrare.
3.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o scuză dacă acest produs nu poate fi folosit de bine, dar vă rugăm să descrieți de ce nu este folosit bine de fotografie și video în primul rând.

Celelalte caracteristici

Tip De Element:
Autocolante
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Autocolant De Plasament:
Interne
Model:
OEM
design:
Desene animate
is_customized:
Yes
categorie:
Autocolante
Numele Modelului:
19536
Tip De Autocolant:
Autocolante Creative
Tip De Material:
Fibra De Carbon
Tip:
3D Fibra de Carbon de Vinil
Nume De Brand:
MyHung
Masina Face:
Pentru Renault Samsung QM3 captur 2014 2015

Oferte similare