500mm*1,52 M Corp Auto Autocolant Vehicul Cameleon Autocolante Bicicleta Telefon Mobil Decor Violet Film
Renovado

500mm*1,52 M Corp Auto Autocolant Vehicul Cameleon Autocolante Bicicleta Telefon Mobil Decor Violet Film

RON 34.00
RON 55.96

En la tienda


Autocolante / Autocolant / Styling Auto / Fierbinte Vinde / Autocolant Auto / Auto Film / Autocolante Pentru Masina / Masina Amuzant Decal
Informații :
1.Dimensiuni : 500mm*1,52 M
2.Culoare : Violet
3.Material : PVC
4.Bubble-Free
5.Poate fi re-ridicat
6.Ușor de îndepărtat, și NU va deteriora la vopsea în timpul sau după instalare.
7.utilizate pe scară largă pentru Masina,Bicicleta, Telefonul.
8.Nici o masina de spalat in 48 de ore după lipire.Dacă nu există sertizare sau cutelor sau dacă temperatura este scăzută.
9.Nu lipirea în timp de ploaie sau vreme tulbure.
10.Nu ceara o săptămână înainte de lipire de autocolant auto.
Cum pentru a instala :
1. Curățarea suprafeței cu alcool înainte de instalarea de vinil va ajuta cu aderență și curat de orice contaminanți care pot cauza imperfecțiunilor.
2. Folosind un pistol de căldură pot ajuta la instalarea făcându-vinil mai flexibil și, de asemenea, ajuta la eliminarea ridurilor
3. Folosind un soft de cauciuc racleta va ajuta netezi bule fine și ridurile.
4. Nevoie bruscă de utilitate sau xacto stil de cuțit,racleta, uscator de par, sau pistol de căldură pentru a instala. Puteți tăia formă doriți.
Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, T/T, Western Union, card de credit. Ne sunt de așteptat să primească plata în termen de 3 zile de la plasarea comenzii.
Vă rugăm să Rețineți : Am prefera plata prin ESCROW și este cel mai sigur mod. Înainte de plată, vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numerele de telefon sunt corecte.
O : 2-5 zile pentru procesarea de a trimite bunuri după ce plata este șters și avem un stoc mare de pe mână.
B : Toate elementele vor fi livrate către cumpărător Aliexpress adresa. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.
C : Elemente de obicei, vor fi livrate în termen de 5 zile de afaceri privind plata primite.
D : de cele Mai multe ori vei primi comanda dvs. în termen de 10-30 zile lucrătoare după ce transferul pachetului la livrare companiei. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, caracterul, obiceiurile, sau alte condiții. Unele țări precum Rusia, Brazilia, sau unele țări Europene poate dura până la 50 de zile sau mai mult pentru livrare.
Vă mulțumim pentru răbdarea dvs. dacă nu ați primit de articole în 30 de zile(rusă clienții ar putea avea nevoie de mai multă răbdare pentru locale sistem de livrare și/sau vamale). Dacă sunteți în cauză, în orice mod, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Aliexpress mesajul în loc de a lăsa negativ/feedback-ul neutru sau deschiderea unui litigiu. Vom face toate eforturile pentru a rezolva orice problemă.
Taxa vamală este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate. În general, orice întârziere sau eșec de livrare este uneori cauzat de politica de obiceiuri diferite. De exemplu, Laser Pointer este inacceptabil în unele țări. Prin urmare, vă rugăm să verificați local politica vamală cu atenție înainte de cumpărare. Sau, noi NU va fi responsabil pentru orice eșec de livrare legate vamal de destinație problema.
Oferim cele mai mod de transport maritim, cum ar fi Suedia Post și exprime,dacă doriți să modificați mai rapid mod,puteți să ne contactați.
Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere. Vă rugăm să ne anunțați.
Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit. Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire. Noi nu suntem responsabili pentru pierderi din cauza lipsei de comunicare.
Vă rugăm să Rețineți : nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la noi daca nu e vina noastră.

Celelalte caracteristici

Tip De Element:
Autocolante
categorie:
PVC
Lățime Produs:
50cm
Tip De Autocolant:
Caroserie
Articol Diametru:
50cm
Nume De Brand:
AUMOHALL
Înălțime Element:
0.01cm
Tip:
Adeziv Sticker
design:
Desene animate
Model:
OEM
Numele Modelului:
F359-50CM
Element De Lungime:
1.52m
Ambalare:
Vine Ambalat
Autocolant De Plasament:
Portbagaj
Tip De Material:
PVC

Oferte similare