drl led daytime running light pentru Chevrolet cruze 2015 cu turn de lumină indicator de calitate de top design nou
Renovado

drl led daytime running light pentru Chevrolet cruze 2015 cu turn de lumină indicator de calitate de top design nou

RON 323.00
RON 340.00

En la tienda


Profesional în DRL
Contact
Pls nu ezitați să ne contactați ori de câte ori și ce. Vă rugăm să lăsați-ne 24 de ore de afaceri pentru a răspunde la e-mail de preocupări. Vom fi mereu aici pentru tine. Dacă u nevoie de o cantitate mare, pls contactati-ne pentru pret en-gros . Toate produsele' instrucțiuni de instalare sunt făcute în China, în cazul în care u vrei versiunea în limba engleză, putem face asta.
Pachet
Toate produsele sunt vândute cu tot setul include 2 lumini, 1 sau 2 controlere (dacă au) , unele cabluri și conectori, instrucțiuni și alte părți (dacă au) . Acestea sunt ambalate folosind plastic cu bule, banda scotch si cutie de carton.
Transport
Bunurile vor fi trimise în 1-4 zile lucratoare de la primirea ur de plată. Uneori, mai bine de expediere vor fi utilizate în cazul în care u sunt de acord, și u pot recomanda o mai bună de transport maritim, de asemenea,. Dacă u nevoie pentru a cumpara produsul, dar nu există nici un transport maritim disponibile la ur țară, pls spune-ne, vom folosi un alt transport a ur țară. Toate e-mailurile sunt înregistrate și pot fi urmărite.
Garanție
Oferim o garanție de 1 an pentru continent produse și 2 ani de garanție pentru produsele din Taiwan.
· Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
· Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.
· Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Feedback-ul
Suntem în căutarea pentru 5 stele feedback; dacă nu există nici o problemă care te face mai mic rating, vă rugăm să dețină și să ne contactați pentru soluție. Vom rezolva problema pentru tine asap. Va vom oferi un discount suplimentar pentru ur următoarea ordine dacă ur de 5 stele feedback-ul . Satisfactia dumneavoastra este Prioritatea noastra. Scopul nostru este de a face toți clienții noștri la fel de fericit ca posibil, în timp ce la cumpărături cu noi.
detalii produs

Celelalte caracteristici

Sursa De Lumina:
LED
Putere:
10
Tensiune:
12V
Temperatura De Culoare:
6000
Tip De Element:
Lumini De Zi
Nume De Brand:
smRKE
Model de masina:
pentru Chevrolet cruze 2015

Oferte similare