Transport gratuit 1 BUC 6832 2RS Metrice Secțiune Subțire Rulmenti 61832 RS 160x200x20
Renovado

Transport gratuit 1 BUC 6832 2RS Metrice Secțiune Subțire Rulmenti 61832 RS 160x200x20

RON 316.00

En la tienda


CUIBO RULMENT FURNIZA CELE MAI BUNE RULMENT MADE IN CHINA!
NOTĂ : Dacă scopul este mare,spune-mi ,vă vom oferi o reducere în funcție de cantitatea dumneavoastră,vă Rugăm să ne contactați prin trademanager sau lăsați-ne un mesaj inainte de a plasa comanda.
1.Info Produs
Element : 6832 2 RS
Material : otel Cromat, GCR15
2.Pachet
Tub de Plastic și Firma de Carton
3. Transport
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Dacă aveți nevoie Exprima de transport maritim,vă rugăm să contactați în avans.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
4.Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5
stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
5.Despre noi
Cuibobearing deține autoritatea de a importa și exporta produsele sale. Fabrica noastra este cel mai mare producător de rulmenți din oțel inoxidabil în china.Producem 200.000 de bucăți de oțel inoxidabil lagăr în fiecare lună.Principalele produse includ rulment profunde groove, dublu rând rulment cu bile, auto-alinierea rulment, sferice rulmenți radiali cu bile,unghiulare contat rulment, etc. De asemenea, producem un non-standard de rulmenți din oțel inoxidabil. Asigurăm putem satisface cerințele clienților noștri pentru oțel inoxidabil lagăr. Toate produsele noastre au fost certificate prin ISO 9001.
Vom face cele mai bune noastre de a oferi produse de bună calitate, preț rezonabil și mai bine de servicii pentru clienții noștri. Dorim să coopereze cu tine sincer și să urmărească dezvoltarea comună împreună.

Celelalte caracteristici

Material:
Oțel
Numărul De Model:
6832 2RS
Acoperiri:
Oțel Crom
Structura:
Secțiunea Subțire Rulmenti

Oferte similare