Kyokai nu Rinne anime-ul japonez pentru bărbați cosplay T-shirt-Un Cerc De Vinovăție costum de Flacără bumbac sosire scurt T pentru femei
Renovado

Kyokai nu Rinne anime-ul japonez pentru bărbați cosplay T-shirt-Un Cerc De Vinovăție costum de Flacără bumbac sosire scurt T pentru femei

RON 87.04

En la tienda

Elemente : Kyokai nu Rinne anime-ul japonez pentru bărbați cosplay T-shirt-Un Cerc De Vinovăție costum de Flacără bumbac new sosire scurt T pentru femei Material : Bumbac, Inclusiv : 1 X T-shirt Size informații :
Toate dimensiune este dimensiunea asia, ar putea fi mai mică de 1-2 dimensiune decât SUA sau Eur dimensiune, pls verificați dimensiunea detalii atunci când plasați comanda.
Din asia S=UE/SUA XS este costum pentru înălțimea 155-160 cm
Asia M = UE/SUA S este costum pentru inaltime 160-165cm
Asiatice, L = UE/US M este costum pentru inaltimea 165-170cm
Asiatice XL= UE/SUA NU este costum pentru inaltimea 170-175cm
Asiatice 2 XL= UE/SUA XL este costum pentru înălțimea de 175-180cm
Politica de transport :
1. Am expediat toate elementele noastre din întreaga lume, prin DHL (atunci când mai mult de 2 kg) sau USPS (NUMAI SUA), China, Hongkong post , mod de transport maritim va depinde total de cantitatea comenzii.
2. DHL- Numai pentru mare, pentru care mai mult de 2 KG
USPScostum pentru mici, pentru care mai puțin de 2 KG (NUMAI SUA)
HK/China/SINGAPOR postcostum pentru mici, pentru care mai puțin de 2 KG (la nivel mondial)
3 De mare pentru mai mult de 2kg, Puteți Alege Diferite moduri de transport, ca ai nevoie, trebuie doar să negocieze cu noi.
Articolul va fi trimis după ce site-ul vertify plata în 24 de ore. De obicei, durează 3-7 zile lucratoare pentru livrare.
Transport maritim și de manipulare costul este același în întreaga lume (inclusiv Hong Kong).Ne va livra elementul(s) în termen de 3-7 zile cu RATĂ fixă SAU scrisoare recomandată de la HONG KONG, după confirmarea de plată.Toate elementele noastre sunt dotate standard cu tv cu costul de transport maritim.De obicei, durează 10-20 de zile lucrătoare pentru livrare.Uneori, ca custome problemă și vreme problemă,aceasta va fi amânată pentru câteva zile.Acesta poate fi de pana la 30 de zile.

Celelalte caracteristici

Dimensiune:
S, M, L, XL, XXL
Utilizare Specială:
Costume
Tip De Sursă:
Anime
Numărul De Model:
A126
Material:
Bumbac
Componente:
Top
Gen:
Bărbați
Tip De Element:
Seturi
Caractere:
Un Cerc De Vina
Utilizare Specială:
Costume & Accesorii
Tip De Element:
Costume
Numele Departamentului:
Adult
Tesatura Tip:
Postav
Lungime Maneca:
Scurt
Caractere:
Personaj De Desene Animate, Costume

Oferte similare